Sport

Madalina Lupu si Cristi Cosma, sanse mari pentru finala Cupei Vrancart

Ciprian Fânaru
1 dec 2010 639 vizualizări
Sportivii legitimati la CS Unirea si Tenis Club Focsani au obtinut rezultate bune la Cupa de Toamna, pe teren strain, iar acum vrincenii profita de faptul ca finalul de an a programat o competitie chiar in Vrancea

Costurile de deplasare devin reduse, iar ambitia de a cistiga cit mai multe seturi si meciuri "acasa" apare negresit. Intrecere cu denumire kilometrica de categoria a treia organizata de Tema Sport Onesti, pe scurt Cupa "Unirii-Vrancart-Adjud" a debutat la finalul saptaminii trecute pe terenurile din Adjud si Tg. Ocna. Pe tabloul senioarelor, favorita numarul 1 Madalina Lupu a ajuns in faza semifinalelor, acolo unde se va confrunta cu Laura Enea, de la Coreco Iasi. Cel mai valoros tenismen al judetului, legitimat recent si la Dinamo Bucuresti, Teodor Apostu, s-a oprit doar in sferturile de finala ale concursului, fiind depasit in doua seturi de Vlad Murad, SCM Bacau, 6 "" 1, 6 "" 1. Tot in faza sferturilor va juca pentru calificare si vrinceanca Luana Stanciu, in prezent la SCM Bacau. Sportiva originara din Adjud va infrunta favorita numarul 1 la 16 feminin, Bianca Neacsa. La categoria de virsta 12 ani masculin e foarte probabil sa se reediteze finala de la Galati, Cristi Cosma putindu-se intilni in ultimul act cu Andrei Caia, daca trece in semifinale de Alin Baditoiu de la CSS Fagaras. La 12 ani fete, focsaneanca Mihaela Micu s-a oprit in sferturi, unde a cedat in fata Laurei Cazacu de la Kofe Covasna cu scorul de 6 "" 2, 6 "" 3. Andrei Munteanu, legitimat la CS Unirea, a fost eliminat in primul tur la categoria 10 ani, dupa 2 "" 6, 2 "" 6 contra bacauanului Robert Berdila. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.