Sport

Peripetii cu final fericit pentru echipa de futsal

Ciprian Fânaru
1 dec 2010 568 vizualizări
Concordia Chiajna - CSM Focsani 0 - 1 (0 - 1), in etapa a 9-a a Ligii I de futsal

Formatia de prima liga CSM Focsani a reusit luni seara sa incheie cu o victorie turul de campionat. Vrincenii au facut saltul catre locul al patrulea in clasament, o pozitie de invidiat la final de tur. Povestea celor trei puncte obtinute la Chiajna, dupa un succes la limita si un scor mai rar intilnit la fotbalul in sala, este interesanta. Focsanenii erau cit pe ce sa nu ajunga la meci, dupa ce au fost blocati in trafic pe soseaua de centura a Capitalei. Sararu au fost cel care a adus toate punctele la Focsani, cu un gol inscris in minutul 30. "Am ajuns in ultima clipa la meci, dar baietii s-au mobilizat si au cistigat desi au intrat pe teren fara sa faca nici o secunda de incalzire. Ii felicit pe baieti pentru locul 4 ocupat la finalul turului. Este o noua performanta deosebita, dupa ce in vara acestui an am disputat finala Cupei Romaniei", ne-a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. Acesta a povestit si peripetiile traite de echipa sa in drum spre Chiajna. "Am plecat cu patru ore inainte, timp suficient pentru a ajunge aproape de Bucuresti. Nu aveam de unde sti de unele lucrari ce se fac pe soseaua de centura. Am incercat toate solutiile, dar fara ajutorul lui Ilas meciul probabil nu s-ar fi jucat. Accidentat, acesta a mers cu o alta problema la Bucuresti si cind a auzit ca am ramas blocati, s-a dus la Chiajna. I-am dictat prin telefon echipa si numarul carnetelor de legitimare. Ne-am echipat in microbuz si la ora 18.14 am intrat pe teren. Arbitrii vroiau sa fluiere finalul. Vreau sa ii multumesc si antrenorului gazdelor, Jean Cosac, cel care nu a fost de acord ca echipa sa sa cistige meciul la masa verde. A preferat sa jucam, chiar daca a pierdut trei puncte pe teren propriu", a mai spus tehnicianul focsanean. Pentru CSM au evoluat portarul Bors si jucatorii de cimp Curteanu, Sararu, Toader, Patrascu, Munteanu, Ad. Oltianu, Chivu, S. Sava si Burcacel. Formatia focsaneana nu a terminat treaba in acest an. La fel ca in prima divizie la fotbal, la futsal se vor derula in decembrie 2010 si primele doua etape din retur. Simbata, pe 4 decembrie, CSM Focsani va primi vizita campioanei en "" titre City"â„¢us Tg. Mures, un meci transmis inregistrat de postul sport 1, lunea viitoare de la orele 20.00. (Ciprian FANARU)

Rezultatele etapei:

Spicom Sf. Gheorghe "" Universitatea Alexandria 14 "" 4

ACS Odorheiu Secuiesc - KSE Tg. Secuiesc 5 "" 6

Concordia Chiajna "" CSM Focsani 0 "" 1

Clujana Cluj Napoca "" United Galati 3 "" 7

Inter Teliu Brasov "" City"â„¢us Tg. Mures - 9 decembrie

Clasamentul Ligii I:


1 . City"â„¢us Tg. Mures 8 8 0 0 61-15 24p

2 . United Galati 9 8 0 1 64-22 24p

3 . Spicom Sf. Gheorghe 9 6 0 3 60-29 18p

6 . CSM Focsani 9 4 1 4 48-46 13p

4 . KSE Tg. Secuiesc 9 4 1 4 43-42 13p

5 . Clujana Cluj Napoca 9 3 3 3 59-39 12p

7 . ACS Odorheiu 9 3 1 5 30-45 10p

8 . "U" Alexandria 9 2 2 5 42-58 8p

9 . Concordia Chiajna 9 0 3 6 22-31 3p

10 . Inter Teliu Brasov 8 0 1 7 33-135 1p



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.