Sport

Patru victorii si o infringere la turneul de rugby in 7

Ciprian Fânaru
29 nov 2010 516 vizualizări
Focsanenii au jucat in deschiderea meciului de baraj cu Uruguay, care a trimis nationala mare la cea de-a 7-a Cupa Mondiala consecutiva

Traseu aproape perfect pentru rugbisti la cel de-al doilea turneu al campionatului national de rugby in 7. Cele patru victorii si o infringere contabilizate simbata si duminica pe stadionul Arcul de Triumf din Capitala mentin gruparea focsaneana in carti pentru cucerirea titlului national la aceasta disciplina care va deveni olimpica din 2016. Elevii antrenorilor Ion Viorel, Romeo Paun si Valentin Busuioc au continuat la Bucuresti munca inceputa la Focsani, in primul turneu, si asteapta cu incredere celelalte doua turnee, care se vor disputa anul viitor. Rezultatele rugbistilor din cadrul turneului al doilea sint urmatoarele: LPS Focsani "" CSS Birlad 42 "" 0, LPS Focsani "" Siromex Baia Mare 40 "" 0, LPS Focsani "" CTMRTF Bucuresti 7 "" 12, LPS Focsani "" Steaua Bucuresti 41 "" 0 si LPS Focsani "" CN Aurel Vlaicu 27 "" 0. Unica sincopa, cea din fata Metrorex-ului, a fost posibila si cu putin ajutor din partea arbitrilor, dar nu conteaza foarte mult, atit timp cit LPS Focsani U19 va duce lupta pentru cistigarea campionatului de rugby in 7 cu formatia Colegiului National Aurel Vlaicu Bucuresti. Juniorii Focsanului au avut simbata seara sansa de a urmari pe viu succesul nationalei de seniori, care s-a calificat la Cupa Mondiala din 2011 dupa un joc foarte bun, incheiat cu scorul de 39 "" 12 in favoarea stejarilor. In actul secund, in trupa antrenata de Steve McDowel si Romeo Gontineac a intrat si pilierul vrincean Dragos Dima, imaginile cu acesta incercind sa destupe sampania destinata sarbatoririi calificarii facind inconjurul televizunilor. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.