Sport

Micii fotbalisti de la Prosport Focsani, pe locul 5 la turneul zonal al Memorialului Gheorghe Ola

Ciprian Fânaru
29 nov 2010 998 vizualizări
Focsanenii au participat weekend-ul trecut la faza semifinala a Memorialului Gheorghe Ola cu grupa 2001. Echipa antrenata de Ionut Constantinescu s-a clasat pe locul al cincilea la acest turneu, dupa ce a pierdut ambele partide din grupa în fata unor formatii mult mai experimentate, Ceahlaul Piatra Neamt si FC Botosani.

Ceahlaul Piatra Neamt, FC Moinesti, LPS Iasi, FC Vaslui, FC Botosani s-au prezentat la acest turneu cu selectionatele judetelor, oficialii gruparilor respective reusind sa se intareasca serios, facind transferuri de la celelalte cluburi din oras. Pina la urma, turneul a fost cistigat de gazde, FC Vaslui invingind in finala cu scorul de 2 "" 0 pe Ceahlaul. Antrenorul pustilor de la Prosport, fost jucator in prima liga, a comentat lucid si degajat rezultatele inregistrate de grupa pe care o pregateste. "Nu vrem sa cautam scuze. Ne bucuram ca doar in citeva luni de pregatire am reusit sa cistigam competitia in judetul Vrancea. La Vaslui nu am putut face mai mult, dar sintem abia la inceput de drum. Copiii s-au simtit extraordionar pentru ca au avut doua zile de vis la Vaslui. Au vazut pe viu meciul de liga I FC Vaslui "" Pandurii Tg. Jiu, dar s-au imprietenit si cu jucatorii echipei care sezonul trecut a jucat finala Cupei Romaniei", a declarat Ionut Constantinescu, antrenorul grupei 2001 de la Prosport Focsani. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.