Sport

Jucatori la turneu de rugby in 7 si suporteri pentru nationala mare

Ciprian Fânaru
27 nov 2010 486 vizualizări
Simbata si duminica are loc la Bucuresti, pe stadionul Arcul de Triumf, cel de-al doilea turneu al campionatului national de rugby in 7.

Turneul, programat initial sa se desfasoare acum o saptamina, se va disputa in acest weekend tocmai pentru ca juniorii celor sase echipe de U19 sa poata urmari pe viu meciul de baraj de seniori dintre Romania si Uruguay. Primul turneu, gazduit de Focsani, a lasat echipa vrinceana pe locul al doilea in clasament, cu 7 puncte, la doua in spatele liderului CNAV Bucuresti. Duca, Antonescu, Hotnog, Mastahac, Closca, Mazare, Estoica, Abageru, Neagu, Bucur plus intaririle de nationala Gorcioaia si Pascu formeaza trupa LPS Focsani care va incerca sa isi impuna punctul de vedere si la rugby in 7.


Doi vrinceni in echipa Stejarilor la meciul anului contra Uruguay


Vrancea are doi reprezentanti in lotul cu care Stejarii vor incerca sa obtina calificarea la Cupa Mondiala de anul viitor, din Noua Zeelanda. Pilierul Dragos Dima, titular in meciul tur, si fundasul Ionut Botezatu, selectionat pentru retur sint stejarii vrinceni care vor pune umarul la o noua calificare la turneul final, de la care romanii nu au lipsit vreodata in istorie. Din lot face parte si stelistul Daniel Ianus, format de asemenea la LPS Focsani. Partida, care va fi transmisa in direct de postul GSPTV, se joaca simbata de la ora 17.00 si pleaca de la scorul de 21 "" 21, stabilit in meciul tur. Cine cistiga aceasta partida se califica la Cupa Mondiala. Daca scorul va fi egal dupa 80 de minute se intra in prelungiri, initial doua reprize de cite 10 minute. Daca nici asa nu se decide o cistigatoare urmeaza inca o repriza de prelungiri, cu moarte subita. In caz extrem se trece la lovituri de departajare. (Ciprian FANARU)


Clasamentul rugby in 7 U19 dupa primul turneu:


1 . CN Aurel Vlaicu 5 4 1 0 105-26 9p

2 . LPS Focsani 5 3 1 1 90-34 7p

3 . CTMRTF 5 3 0 2 104-57 6p

4 . Siromex Baia Mare 5 3 0 2 77-52 6p

5 . CSS Birlad 5 1 0 4 31-96 2p

6 . Steaua 5 0 0 5 7-149 0p




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.