Sport

Prosport 2009 incepe aventura la zona Memorialului Gheorghe Ola

Ciprian Fânaru
26 nov 2010 1206 vizualizări
Grupa de copii nascuti in anul 2001 de la clubul Prosport 2009 Focsani, campioana judeteana la aceasta categorie de virsta, incepe azi aventura la faza zonala a memorialului Gh. Ola .

Micii fotbalisti de sub comanda antrenorilor Ionut Constantinescu si Adrian Schineste au fost repartizati in grupa cu formatiile similare ale ACS Ceahlaul 05 Piatra Neamt, CSM Moinesti, AS Atletic"â„¢s Iasi, CSS Botosani si Sporting Club Vaslui. Gazdele de la Vaslui vor avea avantajul terenului propriu, adica sala de sport a Grupului Scolar "Ion Mincu" din localitate. Juniorii focsaneni incep lupta pentru calificare azi, de la ora 11.00, cind ii vor infrunta pe cei de la Ceahlaul 05. Finala se va juca miine de la ora 16.00. Echipa care se va clasa pe primul loc se va califica la turneul final. Pentru Prosport 2009 joaca la grupa 2001 Mihai Mirica, Sebastian Panca, Razvan Radu "" Adrian Duma, Alex Dumbrava, Adrian Mastacaneanu, Alex Lambru, Alex Ladaru, Bogdan Brutaru, Alex Micu, Alex Rusu, Stefan Ciulin, David Corhana, Gabriel Corozanu, Dorinel Ciolan, Egist Suteu, Georgian Maftei, Horia Grosu, Ibrahim Quzah, Marian Fratila, Marian Milea, Rares Dobrescu, Razvan Palade, Robert Raileanu si Vlad Pufu. Meciurile Prosport-ului: vineri 26 noiembrie ora 11.00 Ceahlaul 05 "" Prosport si la ora 17.00 Prosport "" CSS Botosani. (Ciprian FANARU)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.