Sport

Cristi Cosma, finalist al Cupei de Toamna

Ciprian Fânaru
25 nov 2010 661 vizualizări
Tenismenul focsanean Cristian Cosma a jucat si cedat finala Cupei de Toamna, turneu de categoria a treia gazduit zilele trecute de Galati.

Sportivul antrenat de Razvan Bucuroiu a fost depasit in finala categoriei 12 ani baieti de catre Andrei Caia (CSS Tg. Neamt), care s-a impus cu scorul de 6 "" 4, 6 "" 3. In ultimul act s-au infruntat de fapt primii doi favoriti ai competitiei, iar promitatorul tenismen a avut ghinionul sa i se rupa racordajul rachetei principale, neacomodindu-se cu cea de rezerva. "A fost un meci in care Cristi nu s-a descurcat tocmai grozav. Are de imbunatatit capacitatea lui de atentie la joc, daca intervin chestiuni putin neprevazute", ne-a spus antrenorul Razvan Bucuroiu referitor la cele intimplate in finala. Pina sa ajunga sa lupte pentru primul loc, Cristi Cosma a trecut pe rind de Vlad Mocanu (6 "" 2, 6 "" 2), Horia Turcuman (6 "" 3, 6 "" 2), Mihai Matcovschi (3 "" 6, 6 "" 1, 6 "" 2) si Alexandru Vitkov (4 "" 6, 3 "" 0, ret.). Pentru tenismenii vrinceni urmeaza circuitul Vrancart, cu turnee la Onesti si Tg. Ocna si posibil participarea la o competitie care va avea loc la Sinaia pe 11 decembrie. Cantonamentul de iarna este prevazut pentru 15 "" 22 decembrie, dar perioada si locatia acestuia nu sint batute in cuie. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.