Sport

Selectionata U16 s-a calificat mai departe dupa o demonstratie de forta

Ciprian Fânaru
22 nov 2010 586 vizualizări
Vrancea - Prahova 5 - 0 (4 - 0), simbata, in ultima etapa a campionatului national destinat selectionatelor judetene U16

Reprezentativa vrinceana a fotbalistilor nascuti in 1995 s-a calificat in fanfare in faza urmatoare a competitiei dupa ce a depasit categoric formatia similara a judetului Prahova. Tavalugul vrincean, favorizat si de faptul ca oaspetii s-au prezentat la meci fara citiva titulari, s-a pus in miscare in minutul 25, cind Stoian, fratele mai mic al juctatorului de la FC Panciu, a profitat de o pasa lenta catre portar si a deschis scorul. In minutul 30, Stratulat a transformat in gol o lovitura libera trimisa in fata portii de Stoian. in minutul 36, Toader a scapat pe un contraatac, i-a pasat inteligent lui Tatarascu, mijlocasul urcind scorul la 3 "" 0. Juniorii au incheiat repriza in forta, Toader punctind pentru 4 "" 0 din centrarea lui Stratulat. Scorul final a fost stabilit in startul actului secund de acelasi Stoian, apoi gazdele slabind ritmul si bucurindu-se de calificare. "Sa va aud acum cum cintati in vestiar!", le-au transmis antrenorii Mihai Oprisan si Vali Toader, iar pustii calificati s-au conformat, dind friu liber bucuriei. Vrancea U16: Vasie "" Moise, Dascalu, Neagu, Florea "" Andronic, Tatarascu, Lazar, Stratulat "" Toader, Stoian. Au mai jucat Nastase, Cosereanu, Forcos si Ursu. 24 de echipe s-au calificat in faza urmatoare, acestea urmind sa fie impartite in sase serii a cite patru, iar primele doua din fiecare grupa vor obtine biletele pentru sferturile de finala. Pina atunci, viitorul fotbalului vrincean are toate motivele sa sarbatoreasca si sa savureze izbinda. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 13 ore, 2 minute, 53 secunde
http://unireatifesti.wordpress.com/2010/11/21/unirea-tifesti-fcm-adjud-3-1/
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.