Sport

Ada Moldovan vrea sa fie libera de contract

Ciprian Fânaru
18 nov 2010 843 vizualizări
Ada Moldovan a depus memoriu la Federatie pentru fi declarata jucatoare libera de contract, iar forul de specialitate i-a dat dreptate focsanencei si colegelor sale.

Litigiul dintre conducerea echipei si cele 11 handbaliste trebuie stins pina pe 20 decembrie. Daca nu isi primesc banii pina la Craciun, sportivele vor fi libere de contract si, pe cale de consecinta, echipa HC Dunarea Galati se va desfiinta. Marti, 16 noiembrie, a fost termenul stabilit de Federatia Romana de Handbal (FRH) pentru analizarea memoriilor celor 11 handbaliste de la HC Dunarea, care nu si-au primit salariile de trei luni, iar hotarirea comisiei care a analizat situatia a fost in favoarea jucatoarelor. Potrivit regulamentelor acestui for, a fost dat un termen de gratie in care conducerea clubului sa-si onoreze obligatiile contractuale, in caz contrar handbalistele devin libere de contract si HC Dunarea risca sa se desfiinteze. Intre timp, golgetera Ligii Nationale Ada Moldovan si coechipierele au inceput pregatirile pentru returul de simbata cu AC Ormi-Loux Patras, decisiv pentru calificarea in sferturile Cupei EHF. Sportiva din Focsani, componenta a lotului national, a inceput sa joace de la virsta de 11 ani sub indrumarea profesoarei Doina Ene, fiind in sezonul trecut cea mai buna marcatoare din Romania. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 7 ore, 5 minute, 21 secunde
echipa se numeste HC Dunarea Braila,iar jucatoarele si-au depus memoriu pt a primi banii nu pt a fi libere de contract. voi,ziaristii,care scrieti din C.... ar trebui macar sa va informati corect citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.