Sport

Dima, titular in remiza cu Uruguay

Ciprian Fânaru
15 nov 2010 551 vizualizări
Vrinceanul Dragos Dima a fost titular in meciul de baraj Uruguay - Romania, incheiat cu scorul de 21 - 21, contind pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2011 din Noua Zeelanda. Stejarii au fost egalati pe final la Montevideo si vor juca meciul decisiv la Bucuresti, pe 27 noiembrie

Punctele nationalei noastre au fost reusite de Dumbrava - trei lovituri de pedeapsa si o transformare, Manta si Balan - cite un eseu. Pilierul Dragos Dima, singurul vrincean din primul 15, a jucat cu numarul 3 pe tricou si a avut o evolutie apreciata. "Dimache", 31 de ani, a debutat in rugby la Focsani, in 1993. A evoluat pentru Romania la Cupa Mondiala din 1999, iar in tara a jucat pentru echipa Farul Constanta. Din 1998 a jucat in Franta in culorile celor de la Castres, Toulouse, Orthez si Oloron. In prezent, internationalul de 115 kg si 185 cm activeaza la echipa Blagnac din Franta. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.