Sport

Sport - Interviu cu Narcis Raducan: Pacat de fotbalul vrincean!

Cristi Irimia
22 dec 2005 1130 vizualizări
A spus jucatorul cipriotilor de la AEK Larnaca

Fotbalistul focsanean Narcis Raducan a fost ales de ziaristii si suporterii echipei AEK Larnaca in echipa anului in prima divizie cipriota. Ieri, Raducan a fost si el la Vulturu, preotul din comuna, Daniel Teodorescu, fiind cumnatul sau. Dupa ce a asistat la sfintirea caselor sinistratilor si a dat mina cu Gigi Becali, Raducan a acordat un interviu pentru Ziarul de Vrancea si Antena 1.


- Cum e in Cipru, Narcis?

- E foarte bine. Mi-am luat si familia acolo, iar baietelul cel mare al meu a inceput sa faca fotbal. La fel se va intimpla si cu cel mic. Ma bucur ca am prins un contract afara dupa mai multi ani in prima divizie din Romania. In Cipru e mai multa liniste, in mass-media nu apar multe scandaluri.

- Ai fost declarat jucatorul etapei de mai multe ori!

- N-as prea vrea sa vorbesc eu prea mult despre acest aspect insa va pot confirma ca am fost ales cel mai bun jucator al etapei de doua ori si de mai multe ori jucatorul meciului. In plus, fanii si ziaristii locali m-au inclus in echipa anului.

- Ce contracte sint in Cipru, valoric vorbind?

- Foarte bune. Comparativ cu cele de la Steaua, Dinamo si Rapid. Insa si viata e foarte scumpa acolo. O piine costa echivalentul a 60.000 de lei. In luna mai imi expira contractul cu AEK Larnaca si am deja alte oferte pe care le voi analiza. Oricum, prima optiune ramine tot AEK-ul.

- Va veni Mos Craciun la copiii tai?

- Sigur. Pina marti, cind este programata revenirea in Cipru, ma voi ocupa si de acest lucru.

- Tu pina cind ai crezut in Mos Craciun?

- Eu am crezut in el, insa Mosu\' venea mai rar ca stiti cum era viata inainte de 1989. In clasa I, colegii de la scoala rideau de mine pentru ca ramasesem ultimul care credea in Mos Craciun.

- Care a fost primul tau cadou?

- Un pistol, pentru ca mingea am primit-o in timpul verii.

- Fotbalul focsanean e la un pas de colaps!

- Am auzit! Este pacat ca nu exista interes pentru sustinerea sportului-rege. Au fost vremuri dificile pentru fotbalul vrincean, insa acum daca raminem si fara echipa in Divizia C nu este bine deloc.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.