Sport

AS Cimpineanca a ramas fara trei puncte

Dan Chiriac
11 nov 2010 1008 vizualizări
Echipa s-a retras de pe teren in minutul 80 al meciului de la Slobozia Ciorasti u Victoria Gugesti a pierdut la masa verde meciul cu Soimii Naruja

Comisia de Disciplina din cadrul AJF Vrancea a avut marti seara cea mai agitata sedinta din ultimii ani. Primul caz luat in discutie a fost cel al partidei Vointa Slobozia Ciorasti - AS Cimpineanca. Oaspetii s-au retras de pe teren, in minutul 80. Partida a fost omologata cu scorul de 3 - 0 pentru gazde, iar echipa din Cimpineanca a fost penalizata cu trei puncte in clasament si a primit o amenda de 340 de lei. Presedintele Stefan Chelmus a fost suspendat pentru o luna si amendat cu 300 de lei. Chelmus a beneficiat de clementa dupa ce arbitrul a recunoscut ca a gresit la faza respectiva, iar acesta si-a cerut scuze pentru gest. Jucatorul Stefan Ciolpan, de la AS Cimpineanca, care l-a lovit cu piciorul in gamba pe central, a primit patru etape de suspendare si o amenda de 100 de lei. De asemenea, Comisia de Disciplina a decis ca partida dintre Victoria Gugesti si Soimii Naruja, pe teren 5 - 1, sa fie omologata cu scorul de 3 - 0 pentru oaspeti. Echipa din Gugesti nu a prezentat la foaia de joc si nici la Comisia de Disciplina trei jucatori contestati de echipa din Naruja. Jucatorii Dragos Secu, Bogdan Dusa si Catalin Morhan - Victoria Gugesti - au fost suspendati trei etape si au primit o penalitate de 100 lei fiecare. Contestatia echipei Dinamo Cirligele la partida cu FC Balesti a fost respinsa ca fiind nefondata. Substituirea unui jucator se contesta la pauza sau la finalul jocului, in timp ce formatia din Cirligele a facut acest lucru inaintea partidei. Comisia a suspendat jucatorii Petrica Ioan, Marius Bodoc, de la National Golesti, Alexandru Manoliu "" Viitorul Homocea, Alin Sotirca "" Soimii Mircesti, Sandu Ciubotaru "" Unirea Milcovu si Alin Buzatu "" Victoria Gologanu pentru doua etape. Victor Stoica "" Soimii Mircesti, Mirel Boldeanu "" Unirea Milcovu si Tiberiu Riciu "" Victoria Gologanu au primit o etapa de suspendare. Administratorul echipei Viitorul Homocea, Ivan Ion, a fost suspendat pe o luna si amendat cu 32 de lei. Jocul Unirea Pufesti "" Siretul Suraia a fost omologat cu scorul de 3 "" 0. Oaspetii nu s-au prezentat si au primit o amenda de 210 lei. Toate deciziile pot fi atacate cu recurs in 5 zile.

S-au stabilit arbitrii pentru etapa a 12-a

Comisia Judeteana de Arbitri Vrancea a stabilit si brigazile de arbitri pentru partidele de simbata si duminica din Liga a patra. Programul meciurilor este urmatorul: Dinamo Cirligele - Vointa Slobozia Ciorasti - duminica orele 11.00 (Samoila - Voicu - Dumitrascu - Obs: Burga), Unirea Milcovu - FC Balesti - duminica orele 14.00 (Danciu - Grigore - Stoica - Ov. Rusu), Somii Naruja- Victoria Gologanu duminica orele 11.00 (Ionescu - Cotea - Bratu - Brasoveanu), Energia Vulturu - Victoria Gugesti - simbata orele 14.30 (Tudosa - Miron - Varzaru - Iorga), Flacara Urechesti - Dinamo Tataranu - duminica orele 11.00 (Dumitriu - Ungureanu D. - Radu M - Basturea), Sorste Bordeasca - Zorile Cotesti - duminica orele 11.00 (Irimia - Bicu - Vrinceanu - Zait). Grupa Nord: Siretul Suraia - FC Marasesti - duminica orele 11.00 (M. Ivanciu - Bouros - Grozav - T. Rusu), Avintul Jaristea - Unirea Tifesti - simbata orele 14.30 (Gheorghita - Chiriac - Dumitru - Gheorghiu), FCM Adjud - Trotusul Ruginesti - simbata orele 14.30 (Ungureanu - Meirosu - Milea - M. Stoica) - Viitorul Homocea - Green Village Ploscuteni - simbata orele 14.30 (Serban - Lungu - Trif - Cioran), Soimii Mircesti - Vointa Odobesti - simbata orele 14.30 (Mihai - Paraschiv - Apostu - Oltianu), Unirea Pufesti - National Golesti - duminica orele 11.00 (Bucataru - Andreevici - Bodea - Cr. Rusu). (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.