Sport

Amenda de la jandarmi

Ziarul de Vrancea
9 nov 2010 424 vizualizări
Purtatorul de cuvint al Jandarmeriei Bucuresti, Marius Militaru, a declarat, ieri, agentiei MEDIAFAX, ca FC Steaua a primit o amenda de 10.000 de lei pentru tortele introduse de suporteri pe stadion la meciul din Liga Europa, in compania formatiei olandeze FC Utrecht.

"Amenda de 10.000 de lei este pentru nerespectarea obligatiilor ce revin organizatorului cu privire la incercarea si introducerea de materiale pirotehnice in arena sportiva. Asta s-a intimplat la meciul cu Utrecht. Este a doua amenda pe anul acesta pentru Steaua", a declarat Militaru.


Marica, omul etapei


Cotidianul francez L\'Equipe l-a desemnat pe atacantul Ciprian Marica drept "omul etapei" in Germania, dupa evolutia romanului in partida pe care echipa sa, VfB Stuttgart, a cistigat-o, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 6-0, in fata formatiei Werder Bremen, in runda a XI-a din Bundesliga. "Omul week-end-ului: Ciprian Marica, fara discutie. Romanul de la Stuttgart a fost urias impotria celor de la Werder. Simplu, a fost la originea a cinci dintre cele sase goluri ale echipei VfB, respectiv a marcat in minutul 10, a pasat decisiv la golurile din minutele 31, 68 si 72 si a creat actiunea care a dus la al doilea gol al lui Cacau, in minutul 45. O performanta care le permite celor de la Stuttgart sa iasa din zona retrogradarii", se arata in L\'Equipe. Dupa 11 etape, VfB Stuttgart ocupa locul XIV, cu zece puncte, in Bundesliga.


Pesic da Clujul pe Timisoara


Baschetbalistul Milos Pesic si clubul U Mobitelco BT Cluj au decis de comun acord sa intrerupa contractul valabil in acest sezon. Jucatorul sirb sosit in aceasta vara la echipa clujeana a ajuns la un acord, ieri, cu conducerea de la U Mobitelco BT, pentru intreruperea contractului. "Sportivului i-a fost greu sa activeze la noi si isi doreste sa fie mai aproape de familie, fapt pentru care il intelegem si punem punct colaborarii. ii uram succes pe mai departe! in ce priveste clubul nostru, raminem cu cinci jucatori straini momentan, avind in vedere ca a revenit David Lawrence. In functie de evolutia sa, vom decide daca e nevoie sau nu de aducerea unui al saselea jucator strain in lot", a declarat presedintele executiv al clubului clujean, Mircea Cristescu, pentru MEDIAFAX. Urmatoarea destinatie a jucatorului sirb va fi chiar clubul de la care a venit la Cluj, BC Timisoara, pentru care ar putea debuta in acest sezon in meciul de simbata, cu CSU Sibiu, daca actele de legitimare vor fi gata la timp. De asemenea, peste doua etape, Pesic ar urma sa lupte chiar impotriva echipei clujene.


Pe urmele lui Oncescu


Sportivul roman Andrei Chipreanov a devenit vicecampion mondial la skandenberg profesionist (categoria 78 kg, brat drept) in cadrul concursului Nemiroff World Cup - Zloty Tur desfasurat in acest week-end la Sopot, Polonia. Pentru sportivul in virsta de 23 de ani aceasta este cea mai buna performanta din cariera. Originar din Radauti, Andrei Chipreanov este multiplu campion national si vicecampion european si considerat printre putinii capabili sa ii calce pe urme cvadruplului campion mondial Ion Oncescu. Chipreanov a obtinut pozitia a doua la Cupa Mondiala intr-o categorie in cadrul careia au luptat 19 sportivi. Campion mondial absolut in 2010 este rusul Denis Ciplenkov, care cintareste 142 de kilograme. El s-a impus la ambele brate, atit la categoria supergrea, cit si la Open. Anul acesta Cupa Mondiala a reunit la start peste 100 de sportivi profesionisti din 18 tari.


Primul esec pentru Hagi


Formatia Galatasaray a fost invinsa, duminica, in deplasare, cu scorul de 0-2 (0-0), de echipa Trabzonspor, intr-un meci din etapa a XI-a a campionatului Turciei, aceasta fiind prima infringere a tehnicianului Gheorghe Hagi in cel de-al doilea sau mandat la gruparea din Istanbul. Ambele goluri au fost marcate de Umut Bulut in minutele 70 si 90^3. In primele doua meciuri de la revenirea la Galatasaray, Gheorghe Hagi a inregistrat o remiza, scor 0-0, cu Fenerbahçe, si o victorie, scor 2-1, cu Antalyaspor. In clasament, dupa 11 etape, Galatasaray ocupa locul IX in clasament cu 16 puncte, la egalitate cu Besiktas (locul VIII). Conduce Trabzonspor cu 26 de puncte, urmata de Bursaspor (25) si Kayserispor (24).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.