Sport

O victorie si

Dan Chiriac
9 nov 2010 611 vizualizări
Echipa U 18 a cistigat cu 53 - 0 pe malul Dunarii

Echipele de rugby juniori de la LPS Focsani au terminat turul campionatului pe pozitii satisfacatoare. Focsanenii pregatiti de Vali Busuioc si Romeo Paun au jucat ultimele partide din tur in deplasare, la GalatI, in compania echipei de la Colegiul "Traian Vuia". Intilnirea la U 18 a fost la discretia focsanenilor, care au dominat jocul de la un capat la altul. Rugbistii focsaneni au marcat punct dupa punct, au culcat de mai multe ori balonul in terenul de tinta advers si au obtinut in final victoria cu 53 - 0. Dupa acest rezultat, LPS Focsani a urcat pe pozitia a doua a clasamentului. In schimb, la U 17, rugbystii focsaneni au pierdut, dupa un meci mai echilibrat decit o arata scorul. Galatenii au invins cu 15 - 0, dupa ce au marcat trei eseuri pe care nu le-au transformat. LPS Focsani a incheiat turul pe pozitia a patra. Echipa de rugby U 19 a avut pauza si se pregateste pentru restanta cu Liceul "Aurel Vlaicu" care se va juca pe 20 noiembrie. O saptamina mai tirziu, la Bucuresti, va avea loc a doua etapa a campioantului national de rugby in sapte. Programul acestui turneu este urmatorul: CSS Birlad "" LPS Focsani, CTMRTF "" Steaua, CNAV "" Siromex Baia Mare, LPS Focsani - CTMRTF, Siromex - CSS Birlad, CNAV "" Steaua, CTMRTF - Siromex, Steaua - LPS Focsani, CSS Birlad - CNAV, Siromex "" Steaua, CSS Birlad "" CTMRTF, CNAV - LPS Focsani, Steaua - CSS Birlad, LPS Focsani "" Siromex, CTMRTF "" CNAV. Lotul echipei LPS Focsani care va aborda jocurile de la Bucuresti este compus din jucatorii Mazare, Namolosanu, Abageru, Duca, Dumitrascu, Antonescu, Neagu, Nicolae, Estoica, Closca, Paraipan si Hotnog. Dupa primul turneu, disputat la Focsani, LPS ocupa locul doi in clasament, cu trei victorii, un egal si o infringere. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.