Sport

Le-a iesit totul!

Dan Chiriac
8 nov 2010 598 vizualizări
CSM Focsani - ACS Odorheiul Secuiesc 6 - 2 (2- 0), in Liga intii de futsal

Cinci ani au asteptat focsanenii sa obtina prima victorie in fata echipei care a inventat futsalul in Romania si care a devenit prima campioana nationala din istorie. Desi au mai avut ocazia sa invinga echipa harghiteana, focsanenii s-au impotmolit de fiecare data, pe final. Simbata seara, CSM Focsani a facut un meci aproape perfect si a lasat nici o sansa adversarilor. Ilas si Toader au marcat golurile primei reprize. Multi s-au temut ca istoria din sezonul trecut sa nu se repete. Atunci, CSM a condus cu 2 "" 0, dar a pierdut cu 3 "" 2. Numai ca acum focsanenilor le-a iesit totul. Ilas, Toader- 2 si Chivu au mai punctat de patru ori in repriza a doua. Oaspetii s-au multumit cu golurile de onoare. Elevii lui Petrache Gurguiatu si Orlando Donciu au facut un meci perfect, fiind aplaudati in multe momente de public pentru fazele reusite. "Am jucat bine in fata unei echipe bine asezata din punct de vedere tactic de fostul antrenor al nationalei, Jakab. Am batut o echipa disciplinata, care s-ar fi apropiat de primele trei locuri daca ar fi cistigat. Trebuie sa remarc efortul deosebit al jucatorilor. Daca am aborda toate meciurile asa am putea fi in primele patru echipe din tara", ne-a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. De remarcat este evolutia intregii echipe. Un plus merita insa, portarul Ivanciu, cu interventii salvatoare, Chivu, care se apropie de forma care l-a dus pina la echipa nationala, Ilas, care a marcat un gol dupa ce a driblat toti adversarii, dar mai ales Vali Toader, cel mai bun jucator al meciului. La final jucatorii au avut parte si de o surpriza. "Am decis sa le dau o prima de 1.300 de lei pentru victoria obtinuta. Au jucat extraordinar si merita toti banii. Sper ca gestul meu sa fie urmat si de alti oameni din oras", ne-a spus consilierul local Daniel Gongu. Etapa viitoare, CSM Focsani va juca in deplasare cu United Galati. Partida este programata lunea viitoare si va fi televizata in direct de postul Sport 1. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.