Sport

Au pierdut in minutul 90, dupa scenariul din sezonul trecut

Dan Chiriac
6 nov 2010 666 vizualizări
Poli Galati - FC Panciu 2 - 1 (0-0), in Liga a treia

Contextul in care se desfasura partida de ieri de la Galati anunta un meci spectaculos, cu multe faze de poarta si cu ambitii nemasurate. Cu toate acestea, putini spectatori s-au incumetat sa ia drumul stadionului "Siderurgistul" din Galati. Terenul sintetic si situatia in clasament indicau ca favoriti echipa gazda. Galatenii ocupau locul sapte in ierarhie, in timp ce elevii lui Danut Bolocan si Raul Cioran se zbateau in subsolul clasamentului. Jocul din teren nu a aratat deloc o formatie vrinceana aflata pe penultimul loc in clasament. FC Panciu a facut unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon, dar a pierdut in minutul 90, dupa scenariul de anul trecut. Gazdele au tinut sa repete istoria partidei din vara acestui an, cind au fost condusi cu 1 - 0, pina aproape de final, dar au cistigat cu 2 - 1, dupa un gol marcat din penalty si un jucator de la FC Panciu eliminat. In prima repriza, Ionut Radu si Sascau au ratat doua ocazii de a deschide scorul. Nici elevii lui Damian Bancila, fostul antrenor de la CSM Focsani si FC Panciu, nu au ramas datori. Agleta si Stamate l-au pus la incercare pe portarul vrincenilor, Lazar. Tehnicianul Damian Bancila a incercat toate variantele pentru a deschide apararea vrincenilor, dar pina la pauza scorul a ramas egal, 0 - 0. Imediat dupa pauza, pancenii au deschis scorul. Defensiva gazdelor a gresit la o centrare de pe partea stinga si Ionut Radu a reluat in plasa. Gazdele s-au aruncat spre poarta adversa si au reusit sa egaleze dupa o lovitura de la 11 metri. Arbitrul partidei, Victor Chiriazic, a vazut hent in suprafata de pedeapsa la o centrare care l-a lovit in mina pe Bira. Laurentiu Radu a transformat penalty-ul si a adus egalarea - minutul 77. Pina la final, ambele echipe au incercat sa dea lovitura decisiva. Pina la urma, gazdele au profitat si au cistigat in minutul 90. Stanciu a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene, iar gazdele au marcat prin Pavel, dupa o lovitura libera. FC Panciu a jucat cu: Lazar - Stanciu, Bozian, Stan, Mihai - Balaban, Ungureanu (80 Cioran), Bira, Cojocaru (61 Galateanu) - Radu (71 Liutec), Sascau. Etapa viitoare, FC Panciu va juca pe teren propriu cu AS FC Bacau, formatie aflata pe locul doi in clasament. Vrincenii au nevoie de o victorie pentru a nu-si inrautati si mai mult situatia in clasament si acel - 11 la adevar. FC Panciu are in acest moment patru puncte in clasament. (Dan CHIRIAC)


Rezultatele etapei:


Petrotub Roman - Otelul II Galati 2 - 1

FCM Bacau - Aerostar Bacau 4 - 1

CSM Pascani - Ceahlaul 2 Piatra Neamt 1 - 1

AS FC Bacau - FCM Onesti 1 - 0

Luceafarul Mihai Eminescu - Cetate Tg. Neamt - azi - orele 14.00

Poli Galati - FC Panciu 1 - 1

CSM Focsani si Rapid Suceava - au stat


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.