Sport

Tenismenul Teodor Apostu s-a transferat la Dinamo

Dan Chiriac
5 nov 2010 689 vizualizări
Tenismenul focsanean Teodor Apostu, marea speranta a tenisului vrincean va evolua din 2011 la clubul Dinamo Bucuresti.

In virsta de 16 ani, Apostu a cistigat mare parte din turneele la care a luat parte. "I-am facilitat acestuia transferul la clubul Dinamo. Speram sa faca cariera si sa aiba performante mai departe", ne-a spus Razvan Bucuroiu. Apostu a avut un sezon 2010 marcat si de o accidentare, care l-a tinut mai multa vreme departe de teren. Tenismenii focsanenii se pregatesc pentru sezonul de iarna al circuitului intern. In luna noiembrie, sportivii pregatiti de Razvan Bucuroiu vor participa la Cupa de toamna de la Galati si la Trofeul "Vrancart" Adjud. Concursurile sint destinate categoriilor de virsta 10, 12, 14 si 16 ani, urmind sa se dispute partide atit la masculin cit si la feminin, la toate categoriile mentionate. "Noi ne-am pregatit in ultima perioada pentru a ne acomoda cu trecerea de la terenurile de afara cu cele din sala. Din pacate am avut probleme cu salile din oras. Am gasit in cele din urma intelegere si incercam sa ne facem programul nostru", ne-a mai spus Razvan Bucuroiu. Intrecerile de la Galati si Adjud se vor bucura de participarea a aproape 50 de competitori, din judete precum Braila, Galati, Iasi, Bacau si Vrancea, dar si din Bucuresti. Marinos Chattalas, Cristian Cosma si Cosmin Pioara constituie principalele nume de la CS Unirea Focsani care spera la o clasare cit mai buna in cadrul celor doua turnee. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.