Sport

Fluiera belgienii la Cluj

Ziarul de Vrancea
2 nov 2010 502 vizualizări
Meciul CFR Cluj - Bayern München, care se va disputa, miine, la ora 21.45, in etapa a patra a grupei E a Ligii Campionilor, va fi arbitrat de o brigada din Belgia, cu Serge Gumienny la centru, ajutat la cele doua linii de compatriotii sai, Mark Simons si Frank Bleyen, in timp ce rezerva a fost desemnat Sébastien Delferiere. Asistentii suplimentari la acest meci vor fi Luc Wouters si Peter Vervecken

Sferturi de Cupa

Ieri au fost stabilite prin tragere la sorti sferturile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal, care vor programa la mijlocul saptaminii viitoare, cel putin doua partide de foc. Conform tragerii la sorti, imediat dupa derbiul Rapid - Steaua, cele doua echipe se vor intilni, tot in Giulesti. Alte doua partide preced intilnirile din campionat: Dinamo - Universitatea Craiova si CFR Cluj - Gloria Bistrita, cu diferenta ca partida de campionat dintre cele doua echipe ardelene va avea loc la Bistrita. In fine, FC Brasov si FC Timisoara se vor bate din nou, dupa ce duminica seara, au remizat alb tot sub Timpa.

Adversari italieni pentru poloistii din Oradea

Campioana Romaniei la polo CSM Oradea va intilni formatia italiana Rari Nantes Florenta, in optimile de finala ale LEN Trophy, mansa tur fiind programata in deplasare, in 13-14 noiembrie. CSM Oradea si-a aflat adversara din optimi la tragerea la sorti de la finalul saptaminii trecute. Italienii s-au calificat in optimi, dupa ce s-au clasat pe locul secund in grupa H, din turul doi, acumulind sase puncte, cu trei mai putin decit liderul Spadau 04 Berlin. Conform programului anuntat de LEN, mansa tur se va disputa in Italia, in 13-14 noiembrie, iar cea retur la Oradea, in 18-19 noiembrie, cistigatoarea obtinind calificarea in sferturile de finala ale competitiei.

Mutu nu pleaca

Dario Canovi, unul dintre cei mai importanti impresari din Italia, a declarat ca este putin probabil ca atacantul Adrian Mutu sa fie cedat de Fiorentina, in perioada de mercato din ianuarie, informeaza violanews.com. "In cazul lui Mutu va fi foarte greu acest lucru. In ianuarie nu cred, insa apoi calvarul lui Jovetic va lua sfirsit. Episodul de saptamina trecuta cu chelnerul nu are nici o legatura cu fotbalul", a spus Canovi. Acesta nu cred nici in rezilierea contractului lui Antonio Cassano cu Sampdoria, ca urmare a comportamentului pe care acesta l-a avut in timpul unei intilniri cu presedintele clubului la baza de pregatire a echipei. Luni, presa italiana a scris ca Antonio Cassano ar putea ajunge la Fiorentina, in cazul in care Adrian Mutu va pleca.

Trag in recalificari

Echipajele de patru visle si dublu rame ale Romaniei nu au reusit calificarea direct in finala Campionatelor Mondiale de canotaj din Noua Zeelanda, urmind sa participe in recalificari, pentru a obtine un loc in faza urmatoare a competitiei. Echipajul de dublu rame al Romaniei, format din Camelia Lupascu si Nicoleta Albu, a terminat, in prima serie, pe locul al treilea, intrecute fiind de echipajele din SUA si Germania care s-au calificat direct in finala. Echipajul de patru visle al Romaniei, format din Cristina Grigoras, Irina Dorneanu, Andreea Boghian si Cristina Ilie, s-a clasat in prima serie a competitiei, pe locul al cincilea, penultimul din faza calificarilor. Cel de-al treilea echipaj care va reprezenta Romania la CM de canotaj din Noua Zeelanda, cel de 8^1, format din Roxana Cogianu, Ionela Zaharia, Maria Diana Bursuc, Ioana Craciun, Adelina Cojocariu, Nicoleta Albu, Camelia Lupascu, Eniko Mironcic si cirmaciul Teodora Stoica a intrat azi-noapte in competitie.

Olic sta sase luni

Atacantul croat al formatiei Bayern München, Ivica Olic, va fi indisponibil sase luni, din cauza unor probleme la meniscul extern si la cartilajul genunchiul sting, a anuntat site-ul oficial al adversarei CFR in Liga Campionilor. Jucatorul se va duce in aceasta saptamina in SUA pentru a consulta un specialist, medicul Steadman, in Colorado, si pentru a fi supus unei interventii chirurgicale. Olic are aceasta accidentare inca din luna august. Olic se alatura pe lista accidentatilor lui Franck Ribéry, Miroslav Klose si Arjen Robben.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.