Sport

Otelul si Vasluiul s-au impus la Cupa Prosport-Promenada Mall

Dan Chiriac
2 nov 2010 935 vizualizări
Prosport Focsani a obtinut locul III la grupa 2003 si locul V la grupa 2001

Cupa Prosport "" Promenada Mall s-a incheiat ieri la prinz, dupa desfasurarea celor patru finale ale turneului. Timp de trei zile, la Sala Polivalenta s-au intrecut copii nascuti in anii 2001 si 2003 de la cluburile Prosport Focsani, Otelul Galati, Steaua Dunarii Galati, CF Braila, Luceafarul Braila, LPS Piatra Neamt, Ceahlaul Piatra Neamt, Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi" si FC Vaslui. Sute de parinti au venit sa-si incurajeze copiii din tribunele Polivalentei. Organizatorii au oferit si un premiu special pentru cea mai activa galerie, obtinut de Otelul Galati. Formatia galateana s-a impus in turneul destinat copiilor nascuti in anul 2003. Galatenii au invins in finala cu scorul de 3 - 1 pe Academia de Fotbal Hagi. In finala mica, Prosport Focsani, pregatita de Marian Brutaru, a invins cu 1 - 0 pe Steaua Dunarii Galati. Din rindul echipei focsanene face parte si baiatul antrenorului Brutaru. La grupa 2001, Prosport Focsani, pregatita de Ionut Constantinescu, s-a clasat pe locul cinci. Prosport a ratat la mustata calificarea in finala mica a turneului. In meciul pentru locurile 3 - 4, Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi" nu a avut emotii in fata celor de la Otelul Galati. Constantenii au marcat cite trei goluri in fiecare repriza si s-au impus la final cu 6 - 0. Finala mare a turneului la 2001 a opus pe FC Vaslui si LPS Piatra Neamt. Vasluienii au dominat partida si au condus cu 1 -0 la pauza. Nemtenii au incercat sa revina, dar vasluienii au marcat inca un gol pina la final. FC Vaslui a obtinut victoria cu 2 - 0. Festivitatea de premiere a adunat pe pachetul Salii Polivalente toate echipele participante. Organizatorii au oferit premii tuturor echipelor, iar Promenda Mall a oferit mingi formatiilor participante. Primele trei clasate, dar si golgeterul, cel mai bun portar si cel mai tehnic jucator au primit cupe. Laurentiu Muscalu, presedintele celor de la Prosport Focsani, a anuntat ca acest turneu va deveni o obisnuinta in anii urmatori.


Scandal intre CSM si Prosport


Grupa de copii 2002 de la CSM Focsani a cistigat un turneu desfasurat la finalul saptaminii trecute la Brasov. Focsanenii, pregatiti de Elvis Ilas, au cistigat patru partide si au pierdut doar in fata gazdelor de la Timpa Brasov. Focsanenii au terminat pe prima pozittie dupa ce au invins in meciul decisiv pe cei de la KSE Sfintu Gheorghe. CSM Focsani a invins cu 2 -0 pe Brasov White, 6 - 0 pe FCM TG.Mures, 9 - 0 pe Astra Ploiesti si 1 - 0 pe KSE Sf. Gheorghe. Antrenorul Elvis Ilas s-a aratat suparat pe colegul sau de la clubul Prosport Focsani, Laurentiu Muscalu, care nu a invitat nici o echipa din Vrancea la Cupa "Prosport-Promenada Mall". "Nu este de inteles in viziunea mea faptul ca un club din Focsani care se pregateste pe acelasi stadion cu CSM Focsani si a folosit pina acum materiale de la noi de la club sa procedeze in acest mod. Probabil nu a realizat faptul ca jucatorii lor se schimba in tribuna oficiala a stadionului "Milcovul" care a fost inchisa cu bani de la CSM Focsani", spune Elvis Ilas. De cealalta parte, seful de la Prosport nu a dorit sa intre in polemica pe aceata tema cu colegii sai. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 6 ore, 58 minute, 42 secunde
"Organizatorii au oferit premii tuturor echipelor, iar Promenda Mall a oferit mingi formatiilor participante." Cate o minge de echipa nu se cheama mingi. La "Prichindelul" organizat de Ceahlaul citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.