Sport

Sandu Gurguiatu, cel mai bine clasat vrincean la Cupa Gresu la sah

Dan Chiriac
30 oct 2010 2652 vizualizări
Doi frati gemeni din Focsani au concurat in turneul juniorilor

La Complexul Damatis si pensiunea Laura din Lepsa a avut loc "Cupa Gresu" la sah. Competitia s-a desfasurat pe doua sectiuni, una pentru seniori si alta pentru juniori. La seniori au luat parte 29 de echipe din tara. Pe primele zece locuri s-au situat Lucian Gilea, Dragos-Daniel Martian, Sorin Levay, Hervig-Ioan Virlan, Costel Budur, Sandu Gurguiatu, Petru-Gabriel Salageanu, Mihai Strimbu, Adrian-Ion Smarandoiu si Andrei Arghirescu. Dintre cei patru reprezentanti ai Vrancei, trei au fost rasplatiti cu premii in bani si obiecte, Sandu Gurguiatu, surpriza turneului, Mihai Strimbu si Andrei Arghirescu, toti trei situati in clasamentul final peste maestrii F.I.D.E. Georgica Taga, Gabriel-Ioan Georgescu si Mihai Tufa. "Cel care a dus greul organizarii, pregatirii si desfasurarii turneului, doctorul Marius Arghirescu, nu a putut da curs valorii sale, el impartindu-se in permanenta intre joc si rezolvarea problemelor. O remarca deosebita se cuvine sa facem pentru candidatul de maestru Sandu Gurguiatu, care in ultimul timp paruse a intra intr-un con de umbra. Acesta a reusit sa termine pe locul 6, cu 4,5 puncte, la un singur punct de invingator. în final a primit premiul pentru cel mai bun participant cu ELO sub 2000", ne-a spus Anton Soare, unul dintre organizatorii turneului. La juniori, mezinii turneului au fost fratii gemeni focsaneni Teodor si Paul Lavric, reprezentanti ai Clubului Municipal de Sah Speranta Focsani. Acestia au obtinut locurile sase si 11 in clasamentul final. Organizatorii competitiei au fost Clubul Municipal de Sah Speranta Focsani, DirecÃia pentru Sport si Tineret Vrancea, Cooperativa Sporul si Complexul Damatis. Arbitrii competitiei au fost Vasile Dragomanu si Nistor Slabu. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.