Sport

Selectionata U16 pastreaza sanse la calificare

Ciprian Fânaru
28 oct 2010 467 vizualizări
Echipa de fotbal a jucatorilor vrinceni nascuti in anul 1995 are sanse reale de calificare in fazele superioare ale campionatului national rezervat selectionatelor judetene U16. Vrancea a pierdut etapa trecuta la Popesti Leordeni in fata reprezentativei din Ilfov cu 2 - 4, dar spera inca sa mearga mai departe

Elevii pregatiti de Mihai Oprisan si Valentin Toader ocupa in acest moment pozitia a patra in ierarhia seriei, dar doua victorii pe teren propriu contra Buzaului si Prahovei ar putea schimba situatia. Sperantele vrincenilor se leaga de faptul ca cel mai bine doua clasate din cele sapte serii regionale vor obtine biletele pentru faza urmatoare a intrecerii. Se iau in considerare insa doar rezultatele directe inregistrate in partidele contra primelor trei clasate, asa ca vor conta enorm eventualele puncte "scoase" in fata trio-ului de pe podium. "Sanse noi mai avem, dar in situatia in care ne clasam pe primele patru locuri in clasament. Ar fi o sansa, avem si un rezultat bun, meci nul acasa cu Bucurestiul. Trebuie sa invingem echipele din Buzau si din Prahova, sa acumulam noua puncte. Depinde insa si de rezultatele obtinute de celelalte echipe de pe locurile IV din celelalte serii", ne-a spus antrenorul principal al selectionatei vrincene, Mihai Oprisan. Duminica, de la ora 11.00, Vrancea U16 va juca acasa, pe "Milcovul", contra formatiei din Buzau. (Ciprian FANARU)

Clasamentul seriei 3:

1. Bucuresti 6 5 1 0 31-8 21p

2. Buzau 6 5 0 1 14-5 20p

3. Prahova 6 3 0 3 22-13 12p

4. Vrancea 6 2 1 3 12-11 9p

5. Ilfov 6 2 0 4 19-19 8p

6. Giurgiu 6 0 0 6 0-42 0p



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.