Sport

Mihaela Micu stopata in optimi la Bucuresti, veteranii pe podium la Slobozia

Ciprian Fânaru
21 oct 2010 513 vizualizări
Tenismena Mihaela Micu a fost eliminata in optimile de finala ale Trofeul Orasului Bucuresti , competitie de categoria a III-a rezervata juniorilor si junioarelor

In primul tur, Mihaela a beneficiat de un "walk over" pentru a o devansa pe Carina Popescu, de la CSS 2 Bucuresti. Calificarea in optimile de finala ale intrecerii i-a scos in fata o adversara de calibru, in persoana Andrei Tudora din Rimnicu Vilcea, favorita numarul 7 a turneului. Vilceanca s-a impus in cele din urma fara prea mari emotii, cu scorul de 6 "" 1, 6 "" 0. Mai mult succes au avut tenismenii vrinceni veterani, care au urcat pe podium la Cupa Duhovnicu Tenis Con de la Slobozia. Cel mai bun rezultat a fost obtinut de panceanul Vasile Pavel, care s-a impus in finala categoriei ^55 de ani in fata lui Stefan Popescu din Bucuresti, dupa 6 "" 4, 0 "" 6 si 10 "" 6 in tie break. In semifinalele turneului, la categoria ^45 de ani, Firel Birsan a ajuns pina in semifinale, acolo unde a fost eliminat de bucuresteanul Ovidiu Petrescu, cel care avea sa cistige locul I. De asemenea, in semifinalele probei de dublu ale categoriei 35^ a reusit sa acceada si perechea Virgil Straistaru / Firel Birsan, cei doi cedind in fata cuplului Laurentiu Bobarnac / Emil Bagdan din Capitala. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.