Sport

Echipa de sah CSM Focsani s-au clasat pe locul 7 la nationale

Ciprian Fânaru
21 oct 2010 471 vizualizări
Federatia Romăna de Sah, în colaborare cu Sah Club Galati, a organizat recent Campionatul National de sah pe echipe - Divizia B, seria a II-a, competitie la care a participat si reprezentanta judetului nostru, Clubul Sportiv Municipal Focsani 2007.

Au participat noua echipe, clasate in final in ordinea: Sinandrei Timis, Realitatea Husi, Sah Club Galati, Ariadna Suceava, Diana Galati, Fair-Play Braila, CSM Focsani, Siderurgistul Galati si Caissa Miercurea Ciuc. Echipa noastra a fost compusa din Mihai Strimbu, Sandu Gurguiatu, Bianca-Gabriela Banciu, Elena-Adelaida Toma, Catalin-Lucian Patrascu si Aurelian Grigore. Dintre acestia, Mihai Strimbu a realizat cel mai bun procentaj (100%), el reusind patru victorii din patru partide. Din cei 47 de participanti, doar Cristian Tudose din Galati si Hanga Wylly din Husi au mai realizat procentajul maxim, dar dintr-un numar mai mic de partide jucate decit reprezentantul nostru. (C. FANARU)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.