Sport

Cupa Vrancei, repetitie reusita inaintea nationalelor

Ciprian Fânaru
20 oct 2010 847 vizualizări
Gimnastele din Focsani au obtinut multe medalii la Cupa Vrancei, competitie care a avut loc recent in sala CSS Gimnastica Focsani

Concursul de gimnastica desfasurat zilele trecute in sala CSSG a avut ca invitate doar doua cluburi de profil, CSM Onesti si CSS Birlad. Chiar daca prezenta nu a fost la fel de numeroasa precum la editiile din anii precedenti, testul a fost concludent deoarece la Focsani s-au intrecut sportivele calificate pentru Campionatul National de junioare de la Bacau. Intrecerea din orasul lui Bacovia va reuni la start la finalul acestei saptamini cele mai bune gimnaste din tara, care se vor lupta pentru medaliile nationale. Revenind la concursul de la Focsani, sportivele au executat exercitii la cele patru aparate, notele obtinute contind atit la individual compus cit si la finalele pe aparate. Daca la nivelul I de virsta, individual compus, a concurat o singura sportiva, onesteanca Beatrice Ciobanu, la nivelul II primele sapte locuri au fost ocupate de focsanence. Ordinea descrescatoare este Madalina Racos (49,900), Teodora Saulea (45,100), Ana Chiper (43,100), Anisoara Pascaru (41,300), Simona Niscoveanu (43,000), Andra Rusu (31,400) si Ioana Brezan (42,800). In finalele pe aparate de la nivelul II, podiumurile de premiere au aratat astfel: sarituri - 1. Madalina Racos (12,5), 2. Teodora Saulea (12,40), 3. Ana Chiper (12,20), birna - 1. Madalina Racos (12,30), 2. Simona Niscoveanu (12,10), 3. Ioana Brezan (12,00), la paralele si la sol ordinea pe podium fiind identica cu cel de la sarituri. La nivelul III de virsta, competitia a fost dominata de CSM Onesti, care a acaparat primele trei pozitii ale podiumului de premiere prin Raluca Andronache, Adelina Andronache si Anca Horciu. Nicoleta Stratulat si Irina Buturca de la CSS Birlad au incheiat pe locurile 4, respectiv 8, pe 5, 6 si 7 clasindu-se tripletele de la CSSG Focsani Ana, Irina si Malina Postolache. Evident, aparatele la nivelul III au fost dominate de gimnastele din Onesti, primul loc fiind cistigat de Anca Horciu "" sarituri, Raluca Andronache "" paralele si birna si Adelina Andronache "" sol. Doar doua sportive au participat la nivelul IV-V de virsta, focsaneanca Georgiana Ciobotaru devansind-o pe Stefania Coman de la CSM Onesti. La final, toate concurentele au primit premii constind in pachetele de dulciuri oferite de Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Vrancea. Cupa Vrancei a constituit ultimul prilej de verificare a potentialului gimnastelor din Vrancea inainte de Campionatul National de la Bacau, care va avea loc in perioada 22 "" 24 octombrie. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.