Sport

Juniorii adjudeni au jucat deschis si au pierdut in deplasare

Ciprian Fânaru
19 oct 2010 723 vizualizări
Handbalistii juniori I de la CSS Adjud lupta in continuare cu sanse mari pentru un loc pe podium, care sa califice echipa la turneul semifinal al acestei categorii de virsta u adjudenii fac parte dintr-o serie puternica, in care cel putin trei formatii vizeaza prima pozitie

Echipa de handbal juniori I de la CSS Adjud a pierdut pentru prima data in acest sezon. Dupa doua victorii concludente in primele doua etape ale actualei editii de campionat, tinerii handbalisti au cedat surprinzator pe terenul celor de la LPS Vaslui si au coborit pe cea de-a treia pozitie a clasamentului. Cel mai mic oras prezent la un asemenea nivel si care an de an aduce performante pentru incredibile pentru handbalul juvenil vrincean face tot posibilul sa se califice mai departe, dar se confrunta cu adversari foarte valorosi. Ratarile, problemele de efectiv si apararea destul de fragila au fost elementele care au contribuit la infringerea de la Vaslui. "Vasluienii sint medaliati cu bronz la editia de anul trecut a campionatului national. Seria noastra nu se compara cu celelalte serii, este extraordinar de grea, cu Vasluiul care a cucerit bronzul in campionatul trecut. Stiinta Bacau este de fapt nationala Basarabiei, doar doi jucatori din aceasta echipa nu evolueaza fiind mai mari de virsta. Si Iasul si Suceava sint echipe puternice. In mod normal noi ne inscriem pentru o clasare pe locul al treilea, pentru ca trebuie sa fim constienti de puterea financiara si a lotului de care dispunem. Avem numai patru jucatori nascuti in anul 1992, restul sint mai mici, am evoluat si cu juniori II in teren, facem si noi ce putem in conditiile in care unii jucatori i-am pierdut fiindca au plecat in strainatate. Campionatul este insa lung, mai este mult de jucat. Am avut si probleme de concentrare, probleme de efectiv, nu am stiut sa gestionam bine jocul. Am ratat mult pe contraatac si am luat enorm de multe goluri jucind deschis. Cu mai putin de 10 minute inainte de final, diferenta era de doar patru goluri in favoarea gazdelor. Vina principala este a noastra, arbitrilor putindu-li-se reprosa doar ca au permis jocul foarte dur al vasluienilor", ne-a declarat profesorul Emil Dumitru de la CSS Adjud. Etapa viitoare, care se va derula pe 7 noiembrie, CSS Adjud va sta, conform programarii. Runda propune insa derby-ul Bacau "" Vaslui, duelul primelor doua clasate, pe care adjudenii l-ar vrea incheiat cu un scor de egalitate. Tot pe 7 noiembrie, echipa de juniori I a LPS Focsani va juca in deplasare contra celor de la CSS Galati. (Ciprian FANARU)


Rezultatele etapei a III-a:

LPS Iasi "" LPS Botosani 28 "" 28

LPS Suceava "" Stiinta Bacau 29 "" 35

LPS Vaslui - CSS Adjud 45 "" 32

CSS Bacau - stat


Clasamentul seriei A:

1 . Stiinta Bacau 3 3 0 0 125-84 6p

3 . LPS Vaslui 2 2 0 0 84-56 4p

2 . CSS Adjud 3 2 0 1 96-97 4p

4 . CSS Bacau 2 1 0 1 58-62 2p

5 . LPS Botosani 2 0 1 1 55-57 1p

7 . LPS Iasi 3 0 1 2 81-116 1p

6 . LPS Suceava 3 0 0 3 78-105 0p



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.