Sport

CSM Focsani pe 12, FC Panciu pe 13

Ciprian Fânaru
18 oct 2010 803 vizualizări
Cele doua formatii vrincene care activeaza in Liga a treia de fotbal traverseaza una dintre cele mai negre perioade din existenta lor

Ambele se confrunta cu dificultati financiare si ambele au avut un inceput de sezon fara mari realizari. Focsanenii ocupa, gratie celor doua victorii de acasa, locul al 12-lea in clasament, iar pancenii se situeaza, cu doar patru puncte in sase meciuri, pe penultima pozitie in ierarhia seriei. Nici una dintre grupari nu isi face insa griji serioase, asta deoarece, dupa retragerea a doua formatii, va retrograda numai o echipa si cel mai slab loc 13 din cele sase serii. Pancenii se puteau intoarce cu puncte de la Tg. Neamt, dar brigada de arbitri, cu centralul Brinza in frunte, cel care nu a invatat nimic din bataia incasata in campionatul judetean din Botosani, nu a fost de acord. Elevii lui Raul Cioran au fost avertizati de nu mai putin de sase ori cu cartonas galben. Sascau a deschis scorul in minutul 12, dupa o greseala in lant a apararii nemtene, Isache a restabilit egalitatea in minutul 22, cu o lovitura de cap la coltul scurt, iar Usturoi a adus victoria pentru gazde, marcind dupa o bilbiiala in careul oaspetilor. FC Panciu a jucat cu: Lazar "" Stanciu, Bozean, R. Stan, Cl. Mihai "" Balaban, Cioran, Bira, Stoian "" I. Radu, Sascau. Au mai intrat Liutec, Cojocaru, Ungureanu si Hrimiuc. (Ciprian FANARU)


Rezultatele etapei a 8-a:


Aerostar Bacau "" CSM Focsani 3 "" 1

Cetatea Tg. Neamt "" FC Panciu 2 "" 1

Petrotub Roman "" FCM Onesti 2 "" 0

FCM Bacau "" CSM Pascani 5 "" 1

Otelul II Galati "" Rapid Suceava 1 "" 0

Ceahlaul II "" Luceafarul BT 3 "" 0



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.