Sport

Baschetbalistii U18 au amical la Ploiesti

Ciprian Fânaru
13 oct 2010 519 vizualizări
Si echipa U16 va participa incepind cu 19 octombrie la turneul international de la Ludwisburg, din Germania u ambele formatii se pregatesc pentru debutul in campionatele nationale

Formatiile de baschet sub 16 si sub 18 ani ale CSS "" CSM Focsani pregatesc in aceasta perioada participarea in Campionatul National de juniori rezervat acestor categorii de virsta. Elevii antrenorului Mihai Petrut vor face la finalul acestei saptamini deplasarea la Ploiesti, acolo unde vor juca simbata un meci amical cu formatia similara U18 CSU Ploiesti. Colegii lor mai mici de la echipa sub 16 ani vor sa repete performanta calificarii la turneul final, acolo unde s-au clasat in acest an pe locul al saptelea. Ca sa ajunga macar sa repete aceasta reusita, tinerii baschetbalisti valorifica la maximum timpul ramas pina la debutul in campionat. Nici in acest moment nu se cunosc insa datele exacte de inceput ale campionatelor de juniori. "Simbata mergem la Ploiesti cu echipa U18 pentru a disputa o partida amicala cu formatia locala, iar martea viitoare plecam cu echipa 16 la un turneu international in Germania, la Ludwisburg", ne-a spus antrenorul Mihai Petrut, care asteapta ca Federatia Romana de Baschet (FRB) sa anunte datele la care juniorii vor juca primele meciuri in campionat. La finalul acestei luni, in perioada 29 "" 31 octombrie, FRB organizeaza un trial national de selectie pentru baschetbalistii nascuti in anul 1995. Focsanenii vor merge la Brasov, acolo unde va fi stabilit lotul national la aceasta categorie de virsta. Cheltuielile de cazare, masa si transport pe perioada trialului vor fi suportate de catre cluburi, iar cheltuielile de cazare si masa pe perioada cantonamentului, pentru jucatorii selectionati, vor fi suportate de catre FR Baschet. Lotul masculin U16 conturat in urma trialului de selectie va intra in cantonament la Bucuresti, in perioada 1 "" 7 noiembrie. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.