Sport

Frigul si ploaia au aminat etapa din campionatul de amatori

Ciprian Fânaru
12 oct 2010 587 vizualizări
Cea de-a 8-a etapa a campionatului de minifotbal Liga Bergenbier a fost aminata din cauza vremii nefavorabile din weekend-ul trecut

Meciurile contind pentru aceasta runda au fost reprogramate pentru miine, 13 octombrie, si pentru vineri, 15 octombrie. La cererea ambelor echipe, s-a disputat un singur meci al etapei cu numarul 8. Teomax a invins pe All Stars cu scorul de 16 "" 0, la pauza 7 "" 0. Pentru invingatori au marcat Bogzeanu "" 8 goluri, Dediu "" 5 goluri, Neculai "" 2 goluri si Barbu. George Bogzeanu conduce si in clasamentul golgeterilor, cu 16 reusite, urmat fiind in aceasta ierahie de coechipierul sau, Lucian Dediu cu 11 goluri si de Stefan Cotnareanu, de la echipa IPA Jandarmii, care a inscris pina acum de opt ori. Viitorul Gologanu este pe primul loc in clasamentul trofeului Fair Play, urmata de IPA Jandarmii si Club Texas. Etapa a noua se va desfasura, daca vremea va permite, duminica, 17 octombrie, cu incepere de la ora 12.30. Atunci vor avea loc, in ordine, partidele Club Texas - Team Pro, Doctor GSM "" Alianzza, Steaua - Flux Café, Times "" All Stars, Doreal - Rosca Grup, Teomax - IPA Jandarmii si Hunters - Green Village Ploscuteni. (Ciprian FANARU)

Etapa a 8-a:

Miercuri, 13 octombrie

Ora 17.30 Team Pro "" Steaua

Ora 18.30 Green Village "" Doreal

Ora 19.30 Viitorul Gologanu "" Doctor GSM

Vineri, 15 octombrie

Ora 17.00 Rosca Grup "" Times

Ora 18.00 Alianzza "" Club Texas

Ora 19.00 Flux Café - Hunters


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.