Sport

Focsanenii vor sa topeasca Otelul

Ciprian Fânaru
8 oct 2010 688 vizualizări
CSM Focsani - Otelul II Galati, azi, de la ora 15.00, meci in cadrul etapei a 7-a a Ligii a treia Formatia de Liga a treia CSM Focsani joaca azi un nou meci in esalonul trei, acasa, contra echipei secunde a liderului primei divizii, Otelul Galati.

Meciul nu va fi nici pe departe facil, focsanenii avind de infruntat pe "Milcovul", o grupare care a inceput bine campionatul si care se afla momentan pe podium. Interesant este ca in trupa vrinceana se regasesc mai multi fotbalisti a caror cariera este legata de Otelul. Pentru "otelari" au evoluat portarul Valentin Bors, mijlocasul Octavian Bucataru si antrenorul jucator Adrian Toma, fost fundas de baza la Otelul in perioada 2000 "" 2004. In returul editiei precedente de campionat, Adrian Toma a marcat unicul gol al partidei CSM Focsani "" Otelul II 1 "" 0. Meciul de azi va fi un duel intre locurile 9 - gazdele si 3 "" oaspetii. Otelul II este pe locul 3, cu 13 puncte, la trei lungimi in spatele liderului seriei FCM Bacau si la egalitate de puncte cu echipa de pe locul doi, SC Bacau. Intr-un joc amical disputat la inceputul lunii august, cele doua formatii au remizat la Focsani, scor 1 "" 1, golurile intilnirii fiind marcate de Milea si Avram. In efectiv complet dupa expirarea suspendarii lui Eugen Stefan si cu destula foame de puncte, Focsaniul trebuie sa scoata maximum de la meciurile jucate pe teren propriu. Pina acum, vrincenii au reusit doua victorii acasa, 1 "" 0 cu Luceafarul Mihai Eminescu si 2 "" 1 acum doua saptamini cu CSM Pascani. Cele sase puncte strinse in fieful propriu sint de altfel singurele cistigate in acest sezon, focsanenii avind o linie de clasament dezastruoasa in partidele din deplasare. Confruntarea va fi arbitrata de o brigada formata din centralul Ionut Nacu din Roman, asistat la cele doua linii de Bogdan Terente si Alexandra Apostu, ambii din Bacau. FRF i-a delegat ca observatori la aceasta partida pe presedintele AJF Buzau Pompiliu Cosconea si pe Ion Poiana din Urziceni. Aurel Pastia s-ar putea baza la acest meci pe urmatoarea formula: Bors - Ciornei, E. Stefan, Craciun, Dima "" Mindrescu, Bucataru, Toma, Dumitriu "" Milea, Predoiu. FC Panciu, cealalta echipa vrinceana care activeaza in esalonul al treilea, are o noua etapa de pauza datorata neinscrierii in campionat a Cetatii Suceava. Situatia pancenilor s-ar putea imbunatati in perioada urmatoare, gruparea "dintre vii" urmind sa duca la bun sfirsit acest campionat dupa ce a gasit un sponsor care sa sustina echipa. (Ciprian FANARU)


Programul etapei:


CSM Pascani - Petrotub Roman

Rapid Suceava - FCM Bacau

CSM Focsani - Otelul II Galati

Luceafarul BT - Aerostar Bacau

SC Bacau - Ceahlaul II

FCM Onesti - Cetatea Tg. Neamt


Clasamentul seriei:


1. FCM Bacau 6 5 1 0 18-4 16p

2. SC Bacau 6 4 1 1 12-5 13p

3. Otelul II Galati 6 4 1 1 9-4 13p

4. Petrotub Roman 4 4 0 0 9-3 12p

5. Aerostar Bacau 5 2 0 2 9-9 9p

6. CSM Pascani 6 3 0 3 9-12 9p

7. Rapid Suceava 6 2 1 3 9-8 7p

8. Poli Galati 6 2 0 4 7-8 6p

9. CSM Focsani 6 2 0 4 3-10 6p

10. Ceahlaul II 4 1 1 2 4-5 4p

11. FC Panciu 5 1 1 3 8-9 4p

12. FCM Onesti 4 1 1 2 4-8 4p

13. Cetatea Tg. Neamt 4 1 0 3 3-8 3p

14. Luceafarul BT 6 0 1 5 4-14 1p


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.