Sport

Judoka vrinceni vor sa scrie istorie la nationale

Ciprian Fânaru
7 oct 2010 608 vizualizări
Moldoveanu, Enache, Stanescu, Lazar, Badiu, Neagu, Boboc si Dorofte sint numele celor care vor incerca sa cucereasca medalii pentru CSM 2007

Judokanii din Vrancea au sansa de a straluci din nou in sportul de pe tatami. Aradul va fi la finalul acestei saptamini gazda finalei Campionatului National individual de seniori, masculin si feminin, competitie de anvergura care va regasi la start si o delegatie din judetul nostru. Adrian Moldoveanu, antrenor la CS Unirea Focsani, va lupta la categoria 73 kg, din lotul cu care CSM 2007 Focsani va "ataca" finala urmind sa faca parte inca sapte sportivi. Acestia sint Danut Stanescu, Cristian Enache, Razvan Lazar ""antrenor la grupele mici de virsta ale LPS Focsani si mai tinerii Bogdan Badiu si George Neagu. Tot "sub steagul" CSM 2007 Focsani vor lupta in intrecerea feminina Mariana Boboc si Georgiana Dorofte. Concurenta va fi aspra pentru judoka vrinceni pregatiti de antrenorul emerit Stanica Grosu, care vor avea de infruntat la Arad cei mai buni sportivi din tara. "Dragostea fata de acest sport m-a impins sa organizez, dupa 22 ani, o finala de Campionat National seniori, una care mi-ar placea sa ramina in memoria participantilor", a declarat arbitrul international Marius Jebereanu, vicepresedintele Federatiei Romane de Judo, cel care a avut initiativa organizarii acestei finale in orasul de pe Mures. Juniorii vrinceni au inceput in aceste zile pregatirea pentru finala Campionatului National si finala Ne Waza, ambele pe echipe, U15, care va avea loc peste 10 zile la Pitesti. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.