Sport

Spectacol si goluri de la distanta in meciurile copiilor

Ciprian Fânaru
6 oct 2010 667 vizualizări
Prosport Focsani - CSM Focsani 1 - 2 si 0 - 11, ieri, in meciuri din cadrul Memorialelor Gheorghe Ola si Gheorghe Ene

Incrincenare, contestari vehemente ale deciziilor de arbitraj venite din tribuna, dar si executii tehnice surprinzatoare la o virsta atit de frageda. Toate acestea au putut fi vazute ieri la Sala Polivalenta, acolo unde s-au disputat partide de fotbal juvenil contind pentru competitiile nationale. Pe parchetul salii s-au infruntat pe teren pustii de la Prosport si CSM, ambele din Focsani, la doua categorii de virsta. Mai intii, la copiii nascuti in 2001 cistig de cauza au avut elevii lui Elvis Ilas, dar meciul s-a desfasurat sub semnul echilibrului. Jucatorii Prosportului, antrenati de Ionut Constantinescu, au ramas lideri in clasament si dupa rezultatul inregistrat ieri, dar suprematia se va decide in ultimul meci direct. La Prosport a jucat si David Corhana, fiul secretarului municipiului Focsani Eduard Corhana, care a avut o evolutie buna. Alaturi de echipele micilor fotbalisti au fost si Dan Dumitru, Marian Covaci si Laurentiu Muscalu, care nu s-au sfiit sa dea sfaturi tactice viitorilor fotbalisti. Laurentiu Muscalu a fost trimis in tribune dupa ce a intrat pe teren si a protestat la deciziile arbitrului. La grupa 2002 situatia din teren a fost total diferita, CSM Focsani zdrobind cu scorul de 11 "" 0 formatia pustilor de aceeasi virsta de la Prosport. Copiii de la CSM Focsani conduc si in acest clasament, acolo unde sint peste CFT Juventus si Prosport. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.