Sport

Virgil Straistaru a cistigat turneul de tenis Cupa Vrancei

Ciprian Fânaru
5 oct 2010 720 vizualizări
Acesta s-a impus greu in finala competitiei de veterani, jucata impotriva lui Firel Birsan Terenurile de tenis de la baza sportiva a clubului Unirea Focsani din Sud au gazduit la finalul saptaminii trecute Cupa Vrancei - editia de toamna 2010.

Turneul de tenis rezervat veteranilor a adunat la start 32 de jucatori, printre care s-au regasit si oameni de afaceri din oras. Acestia s-au duelat timp de trei zile pe zgura focsaneana, iar unele dintre partide au fost chiar de un nivel spectacular ridicat. Dezonodamintul final al turneului a fost mai putin asteptat, in final impunindu-se "veteranul" cotat cu sansa a patra. Virgil Straistaru a cistigat aprig disputata finala a competitiei dupa tie-break, incheiat cu scorul de 10 "" 8. Invinsul din setul decisiv al ultimului act este executorul judecatoresc Firel Birsan, unul dintre principalii promotori ai intrecerii. Pina sa ajunga in finala si sa triumfe, Virgil Straistaru a trecut pe rind de Costica Voinea, de Traian Moldoveanu si de Paul Dragomirescu, pe care l-a depasit in trei seturi, 3 "" 6, 6 "" 1, 6 "" 4. Oponentul sau din finala Firel Birsan i-a eliminat pe rind pe Traian Vladimirescu, pe favoritul numarul 3, Cristi Margel, pe Marius Craciun si in semifinale pe Constantin Ciocirlan, cu 6 "" 1, 6 "" 4. O surpriza neplacuta pentru cel in cauza a fost eliminarea inca din turul inaugural a favoritului numarul 1 al turneului, Vasile "Lica" Pavel. Panceanul, numarul 1 pe tara la categoria de virsta ^55 de ani, a pierdut in fata lui Petrica Huzuneanu, cedind greu, cu 6 "" 10 in tie break. Pe tabloul turneului s-au aflat si patronii Auras Jitea si Doru Simiz, care nu au reusit sa acceada in fazele superioare. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.