Sport

Rugbistii vor sa bata liderul la el acasa

Ciprian Fânaru
2 oct 2010 486 vizualizări
CTMRTF - LPS Focsani, simbata, de la ora 13.00, in etapa a 2-a a Diviziei Nationale de juniori U19

Formatia de rugby sub 19 ani a LPS Focsani joaca cel de-al doilea meci al campionatului national rezervat acestei categorii de virsta. Vrincenii trebuiau sa joace pe teren propriu meciul contra bucurestenilor, dar s-au inteles cu adversarii sa modifice locatia si sa faca rocada pentru a putea urmari pe viu finalele Diviziei Nationale de Seniori. Partidele se vor juca pe stadionul Arcul de Triumf din Capitala, juniorii focsaneni urmind sa-i infrunte pe cei de la Material Rulant pe stadionul Ciurel. CTMRTF sint lideri dupa disputarea primei etape a din campionat, in timp ce LPS Focsani ocupa pozitia a treia in clasamentul Divizie Nationale, cu patru puncte cistigate in prima etapa la Birlad, unde elevii lui Ion Viorel si Romeo Paun s-au impus cu scorul de 17 "" 10. Pascu si compania au dreptul sa spere la un succes, chiar daca evolueaza in deplasare, obiectivul lor final fiind cistigarea campionatului de juniori U19. Sa speram ca vizionarea careului de asi al Romaniei le da va idei si inspiratie rugbistilor Focsaniului, care sa puna apoi in practica pe "Tineretului" schemele concepute sa destabilizeze adversarii. (C. FANARU)


Programul etapei a 2-a:


Siromex Baia Mare "" CSS Birlad

CTMRTF "" LPS Focsani

CN Aurel Vlaicu - CSS 3 Steaua

CSS Birlad "" sta


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.