Sport

Bateti-i ca la Vaslui si luati-le primul loc!

Ciprian Fânaru
2 oct 2010 560 vizualizări
CSM Focsani - HC Vaslui, simbata, de la ora 12.00, in etapa a 4-a a Diviziei A la handbal masculin

Echipa de handbal seniori CSM Focsani joaca azi cel de-al treilea meci in campionatul ligii secunde. Baietii antrenati de Lucian Tucan dau piept in Sala Polivalenta cu HC Vaslui, surprinzatorul lider la zi al clasamentului. Focsanenii au pornit neasteptat de bine in noul sezon, reusind o victorie si un egal in deplasare in primele doua meciuri, cu Galatiul si cu Iasul. Deocamdata handbalistii vrinceni au surmontat excelent lipsa cantonamentelor si a jocurilor amicale si s-au infipt pe pozitia a treia a clasamentului, la egalitate cu Poli Iasi, avind si un joc mai putin disputat. Daca isi vor trece azi in cont victoria, focsanenii au sansa de a detrona formatia vizitatoare si de a se instala pe primul loc al ierarhiei. Chiar daca au pierdut jocul cu echipa secunda a Bacaului, vasluienii s-au cocotat pe primul loc dupa succesul de acasa contra LPS Piatra Neamt. Trupa vrinceana vine dupa un meci la Iasi, controlat in mare parte dar incheiat cu o remiza, 27 "" 27, contributia fiind si a arbitrilor, care au dictat doua eliminari in tabara CSM-ului. Neata ramine indisponibilitatea de lunga durata, iar Vasilache este incomplet refacut. O victorie contra Vasluiului este posbila, asta si cu aportul publicului, care i-au condus la victorie si in prima partida a campionatului. Adversarii spun ca au pregatit jocul la victorie, dar ii gratuleaza pe vrinceni cu titlul de "formatie puternica". Juniorii mari au si ei etapa programata la finalul acestei saptamini. CSS Adjud isi va continua traseul de forta inceput in etapa inaugurala, elevii lui Emil Dumitru plecind cu prima sansa in disputa contra formatiei similare a LPS Suceava. Colegii lor de la LPS Focsani, mai mici de virsta, au meci greu duminica. Tinerii handbalisti focsaneni primesc vizita celei mai puternice echipe din serie, CSS Constanta. (Ciprian FANARU)


Programul etapei a IV-a:


LPS Piatra Neamt "" U Bucovina II Suceava

CSM Focsani "" HC Vaslui

Univ. Galati "" Politehnica Iasi

Stiinta MD 2 Bacau - sta


Clasament Divizia A, seria I:


1 . HC Vaslui 3 2 0 1 87-85 4p

2 . Poli Iasi 1 1 1 64-55 3p

3 . CSM Focsani 2 1 1 0 52-47 3p

4 . Univ. Galati 2 1 0 1 60-44 2p

5 . U Bucovina II SV 2 1 0 1 62-63 2p

6 . LPS Piatra Neamt 3 1 0 2 77-103 2p

7 . Stiinta MD 2 Bacau 3 1 0 2 67-72 1p





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.