Sport

Tragere la sorti in Cupa Romaniei

Ziarul de Vrancea
30 sep 2010 606 vizualizări
Ieri au fost stabilite optimile de finala ale Cupei Romaniei, in urma unei trageri la sorti efectuata la Casa Fotbalului. Cele mai interesante partide sint Steaua - Sportul Studentesc (care se vor intilni si in campionat in acest week-end), Pandurii - Universitatea Craiova (derby oltenesc) si CFR Cluj - FCM Tirgu Mures (in care clujenii doresc revansa dupa rusinea suferita in Gruia, acum doua saptamini).

Celelalte partide ale optimilor sint: Vointa Sibiu - FC Timisoara; ALRO Slatina - Dinamo Bucuresti; Gloria Bistrita - Unirea Urziceni; Astra Ploiesti - Rapid Bucuresti si Universitatea Cluj-Napoca - FC Brasov. Meciurile se vor disputa intr-o singura mansa, pe terenul primelor formatii, pe data de 27 octombrie.

Interes pentru Melinda

Campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Rimnicu Vilcea este interesata sa o transfere pe jucatoarea echipei Stiinta HCM Baia Mare, Melinda Geiger, care mai are contract cu gruparea ardeleana, pina in 2012. "Exista o intentie din partea noastra pentru aducerea Melindei Geiger, mai ales ca incep meciurile dificile din Liga Campionilor. Ramine de vazut daca vom gasi intelegere si la conducerea clubului din Baia Mare. Oferta noastra ar fi valabila pentru aceasta perioada, deci cit mai curind", a spus Ioan Gavrilescu, presedintele gruparii vilcene, pentru MEDIAFAX. La rindul sau, directorul sportiv al Stiinta HCM Baia Mare, Daniel Kotecz a precizat ca mai multe echipe sint interesate de transferul Melindei . "Sint mai multe echipe interesate de Melinda Geiger si ma refer aici doar la cele care joaca in Liga Campionilor, nu si la cele mai mici. Ea are contract cu noi pina in 2012, este multumita la Baia Mare, dar sigur ca daca vom primi o oferta convenabila, pentru noi, dar si pentru jucatoare, vom discuta", a adaugat Kotecz.

Bölöni in Grecia ?

Antrenorul roman Laszlo Bölöni ar putea antrena echipa AEK Atena, dupa ce bosniacul Dusan Bajevic a parasit, luni, gruparea elena, ceilalti tehnicieni vizati fiind argentinianul Diego Simeone si italianul Roberto Donadoni. Bölöni (57 de ani), este liber de contract, dupa ce a fost demis de gruparea Al Wahda, din Emiratele Arabe Unite. El a mai antrenat formatiile AS Nancy, reprezentativa Romaniei, Sporting Lisabona, Rennes, AS Monaco, Al-Jazira Club si Standard Liege. AEK Atena face parte din grupa G a Ligii Europa, alaturi de formatiile FC Zenit Sankt-Petersburg, RSC Anderlecht Bruxelles si HNK Hajduk Split. Formatia din capitala Greciei a fost antrenata de romanii Dumitru Dumitriu (1997-1998) si Ilie Dumitrescu (2004).

Amicale cu Germania si Franta

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei va sustine doua partide amicale, in deplasare, cu reprezentativa Germaniei, cu doar citeva zile inaintea debutului la Campionatului European din Danemarca si Norvegia. Ultimele teste pentru nationala condusa de Radu Voina, inaintea debutului la CE din luna decembrie, vor avea loc in 30 noiembrie, la Salzgitter, respectiv 1 decembrie, la Hildesheim, cu echipa Germaniei. Dupa cele doua jocuri, tricolorele vor mai avea doar trei zile libere, iar in 5 decembrie vor pleca la Europene, debutul in grupa A fiind programat pe 7 decembrie, in compania Spaniei. Vor mai urma doua partide in grupa preliminara A, cu Danemarca (9 decembrie) si cu Serbia (11 decembrie). Pina atunci, echipa Romaniei va avea o noua convocare, in 25 octombrie, pentru pregatirea si participarea la Trofeul Carpati (28-31 octombrie, la Drobeta Turnu Severin), urmata de o actiune similara la Buzau (15-24 noiembrie) si sustinerea a doua meciuri amicale, in deplasare, cu Franta (26-28 noiembrie). La Trofeul Carpati vor participa echipele Romaniei, Ucrainei, Poloniei si Macedoniei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.