Sport

Rugbistii joaca dimineata si dupa amiaza urmaresc si invata

Ciprian Fânaru
30 sep 2010 531 vizualizări
LPS Focsani U19 si-a mutat partida cu CTMRTF Bucuresti in deplasare pentru a putea asista apoi la finalele Diviziei Nationale de Seniori

Formatia de rugby sub 19 ani a Liceului cu Program Sportiv Focsani are din nou program de vizionat. Sportivii focsaneni vor merge alaturi de antrenorii lor sa urmareasca pe viu cele doua finale al Diviziei Nationale de Seniori, care vor avea loc simbata, 2 octombrie, pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitala. In meciul pentru locurile 3 "" 4 se vor intilni, de la ora 13.00, Dinamo si Farul. Incepind cu ora 15.30 va debuta finala dintre Steaua si Baia Mare, meciurile urmind sa fie transmise in direct de GSP TV. Biletele pentru aceste meciuri s-au pus in vinzare de marti. Un tichet la tribuna I va costa 10 lei, iar unul la tribuna a II-a si peluza va avea pretul de 5 lei, biletul fiind valabil pentru ambele meciuri. Tichetele se pot gasi la magazinul din curtea FRR, in librariile Diverta sau online pe www.myticket.ro. Ca sa poata vedea ultimele acte ale campionatului primei ligi, conducerea juniorilor focsaneni s-a inteles cu cea a liderului CTMRTF Bucuresti, pentru ca meciul direct contind pentru etapa a doua a Diviziei Nationale de Juniori U19 sa se dispute la Bucuresti. Programarea initiala prevedea ca partida sa se joace la Focsani. (Ciprian FANARU)

Rezultatele primei etape:

CTMRTF - CSA CSS 3 Steaua 24 "" 3

CN Aurel Vlaicu - CSS 2 Siromex Baia Mare 25 "" 31

CSS Birlad - LPS Focsani 10 "" 17


Clasamentul dupa prima etapa:

1 . CTMRTF 1 1 0 0 24-3 5p

2 . Siromex 1 1 0 0 31-25 4p

3 . LPS Focsani 1 1 0 0 17-10 4p

4 . CSS Birlad 1 0 0 1 10-17 1p

5 . CNAV 1 0 0 1 25-31 1p

6 . Steaua 1 0 0 1 3-24 0p






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.