Sport

Madalina Lupu, in semifinalele de dublu ale nationalelor

Ciprian Fânaru
30 sep 2010 491 vizualizări
Tenismena Madalina Lupu s-a calificat in semifinalele Campionatelor Nationale de Seniori & Senioare, competitie care se desfasoara in aceste zile pe terenurile Centrului national de tenis din Bucuresti.

Focsaneanca face pereche in proba de dublu feminin cu jucatoarea Karina Goia de la Pro As Sibiu. Sportiva din Vrancea, legitimata in prezent la ICMRS Galati, a depasit alaturi de partenera sa perechea formata din Andra Cornea si Iulia Moldovan (ambele TC Pamira Sibiu). Scorul final a fost de 6 "" 2, 6 "" 4 in favoarea cuplului Goia/Lupu. Madalina si colega sa din proba de dublu vor intilni cel mai probabil in penultimul act al competitiei perechea Maria Panaite/Patricia Tig (Palatul Copiilor Pitesti/ICMRS Galati). Focsaneanca a patruns si pe tabloul principal al probei de simplu, acolo unde joaca in turul al doilea contra Laurei Andrei "" Livone TC Ilie Nastase, favorita numarul 5 la cistigarea turneului. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.