Sport

Vali Elisei- cea mai buna extrema

Dan Chiriac
27 sep 2010 694 vizualizări
Handbalista focsaneana Valentina Elisei a cistigat aseara cu nationala Romaniei Cupa Mondiala de Handbal desfasurata in Danemarca

Dupa un parcurs aproape perfect, nationala Romanieia ajuns in marea finala unde a trecut cu 24 la 23 de nationala Norvegiei. Romania a reusit sa reediteze succesul din 2009, cind s-a impus la Cupa Mondiala desfasurata in Danemarca. Organizatorii turneului au desemnat-o pe focsaneanca Vali Elisei "cea mai buna extrema a turneului". Aceasta a marcat patru goluri in marea finala de seara trecuta. Nationala Romaniei se pregateste acum pentru trofeul Carpati care va avea loc la Drobeta Turnu-Severin in perioada 21-28 octombrie. (D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 2 ore, 49 minute, 33 secunde
JOS PALARIA!In fata fetelor care fac cinste Romaniei.JOS PALARIA SI IN FATA ANTRENORULUI LOR.Noi ca si romani suntem mandri de voi si va multumim!De la voi ar trebui sa ia exemplu toti sportivii!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.