Sport

CSM Focsani, la ultimul meci?

Ciprian Fânaru
24 sep 2010 673 vizualizări
CSM Focsani - CSM Pascani, azi de la ora 17.00, in etapa a 5-a a ligii a treia

Partida de azi de pe "Milcovul" ar putea fi ultima pe care CSM Focsani o mai disputa in esalonul trei. Fotbalistii gruparii focsanene au cam ajuns la capatul rabdarii si intentioneaza sa isi depuna memorii la Federatia Romana de Fotbal pentru a deveni jucatori liberi de contract. Cea mai recenta idee a municipalitatii, de a stabili un plafon salarial de maximum 800 de lei, a turnat gaz pe foc si a iritat componentii unei formatii care oricum nu au mai incasat salarii de aproape cinci luni. Deciziile irationale ale primariei pot sa ingroape inca o data fotbalul la Focsani, la fel cum s-a intimplat si in trecut. Daca in ultimele doua sezoane CSM-ul a tot privit cum diverse echipe se retrag din campionat sau se desfiinteaza, gruparea de pe Milcov este acum ea insasi aproape de o situatie asemanatoare. Reducerea salariilor in plin campionat este o decizie care se adauga la heirupismul factorilor locali care nu inteleg fenomenul. Jucatorii vor intra totusi pe teren la meciul de azi, dar este posibil sa aleaga forma de protest a purtarii banderolelor albe. Strict sportiv, situatia focsanenilor nu e prea buna, acestia avind doar trei puncte acumulate in patru etape. De partea cealalta, iesenii vin dupa un succes la limita, 1 "" 0 acasa cu Luceafarul Mihai Eminescu, dar oaspetii de azi au sase puncte in clasament deoarece se lauda si cu o victorie in fata celor de la Politehnica Galati. Moralul vrincenilor este la cote joase si dupa scorul de neprezentare inregistrat la cel mai recent meci, cind au incasat trei goluri intr-o repriza de la feroviarii suceveni. Partida va fi arbitrata de o brigada formata din centralul Ionut Stanciu (Buzau) si asistentii Gheorghe Bozieru (Baicoi) si Catalin Popovici (Ploiesti). Observatori delegati sint Virgil Starica din Iasi si Ilie Hagioglu din Galati. CSM Focsani ar putea incepe partida in urmatoarea formula: Bors - Nistoroiu, Craciun, Grama, Dima "" Mindrescu, Toma, Dumitriu, Suvac "" Milea, Predoiu. (Ciprian FANARU)


Programul etapei a 5-a:


Rapid Suceava "" Petrotub Roman

CSM Focsani "" CSM Pascani

Luceafarul BT "" FCM Bacau

SC Bacau "" Otelul II Galati

Poli Galati "" Aerostar Bacau

FC Panciu "" Ceahlaul II P. Neamt


Clasamentul seriei:


1. FCM Bacau 4 3 1 0 10-2 10p

2. Otelul II Galati 4 3 1 0 6-2 10p

3. Rapid Suceava 4 2 1 1 7-3 7p

4. SC Bacau 4 2 1 1 6-3 7p

5. Petrotub Roman 2 2 0 0 5-1 6p

6. Aerostar Bacau 3 2 0 1 6-4 6p

7. CSM Pascani 4 2 0 2 5-9 6p

8. FCM Onesti 4 1 1 2 4-8 4p

9. Ceahlaul II 2 1 0 1 3-2 3p

10. FC Panciu 4 1 0 3 7-8 3p

11. Poli Galati 4 1 0 3 4-6 3p

12. Cetatea Tg. Neamt 3 1 0 2 2-6 3p

13. CSM Focsani 4 1 0 3 1-6 3p

14. Luceafarul 4 0 1 3 2-7 1p



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.