Sport

Sahistii se intrec la Cupa de Toamna

Ciprian Fânaru
23 sep 2010 481 vizualizări
Finalul acestei saptamini are programata o noua intrecere intre stapinii celor 64 de patrate din judetul nostru

Universitatea "George Baritiu" - filiala Focsani gazduieste duminica, 26 septembrie, concursul interjudetean de sah rapid intitulat "Cupa de Toamna". Sistemul de joc va fi elvetian, cu sapte runde, timp de jucator 10 minute ^ 10 secunde/mutare. Competitia va fi impartita in doua cateorii, Openul A rezervat jucatorilor peste 14 ani si Openul B destinat celor sub 14 ani, taxa de participare fiind de 30 de lei de persoana. Organizatorii vor oferi premii in bani, locul I in clasamentul general urmind sa fie rasplatit cu 300 de lei, locul II cu 200 de lei si locul III cu 150 de lei. In cazul primilor clasati de la Openul B, recompensele vor atit in cazul baietilor cit si in cel al fetelor de 80, 70 si 50 de lei, sume cu care se vor alege clasatii pe podium. Startul primei runde va fi la ora 10.00, jucatorii vor trebui sa se prezinte cu piese si tabla de sah precum si cu ceas electronic. Intrecerea este deschisa jucatorilor legitimati sau nelegitimati, pina acum anuntindu-si prezenta competitori din Focsani, Buzau, Galati, Braila, Ploiesti, Bucuresti. Premierea va avea loc tot pe 26 septembrie, de la ora 19.00. Jucatorii seniori din Vrancea pot obtine informatii suplimentare si de la Dragos Anton (0730513422) sau Marius Arghirescu (0745622056). La organizarea Cupei de Toamna au pus umarul Asociatia Judeteana de Sah Vrancea, CSM Focsani 2007, Universitatea "George Baritiu" si Directia Judeteana pentru Tineret si Sport. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.