Sport

Din nou doua infringeri

Dan Chiriac
18 sep 2010 411 vizualizări
Rapid Suceava - CSM Focsani 3 - 0 (0 - 0) si Aerostar Bacau - FC Panciu 3 - 1 (3 - 1)

Cele doua echipe vrincene nu si-au revenit dupa partidele din runda precedenta si au pierdut din nou. Daca saptamina trecuta cele doua formatii cedasera sase puncte pe teren propriu, acum ambele au pierdut in deplasare. CSM Focsani a jucat aproape toata partida de la Suceava cu un om in minus. Eugen Stefan a fost eliminat in minutul 12, dupa un fault in postura de ultim aparator. Vali Bors a fost ingerul pazitor al echipei focsanene. Portarul a salvat multe situatii de gol create de atacantii gazdelor. Bors a pastrat scorul alb pina in minutul 63. Atunci Sevaciuc a reusit sa deschida scorul, dupa un corner. Peste cinci minute gazdele au punctat din nou prin nou-intratul Tomescu. Scorul final a fost stabilit in minutele de prelungire. Negru a fost faultat in careu, acelasi jucator transformind lovitura de pedeapsa. Rapid Suceava a jucat cu: Gavriloaia - Pantea, Sava, Sevaciuc, Oniu - Plamada, Suleru, Apetrei, Jalba (46 Tomescu) - Romaniuc, Negru. CSM Focsani a replicat cu: Bors - Nistoroiu, Craciun, E. Stefan, Mindrescu - Suvac, Dumitriu, Bucataru, Toma - Predoiu, Milea. Nici FC Panciu nu a avut o evolutie stralucita. Pancenii au facut o prima repriza foarte slaba la Bacau, in fata unei formatii care etapa trecuta cedase cu 0 - 3 in fata celor de la FC Onesti. Elevii lui Sorin Haraga nu s-au regasit si s-au intrecut in greseli. Rezultatul s-a vazut pe tabela de marcaj, gazdele conducind dupa prima repriza cu 3 - 1. Putini spectatori au ales sa vada partida de pe stadionul Aerostar in conditiile in care aceasta se juca la aceeasi ora cu derby-ul local al orasului Bacau, FCM Bacau - SC Bacau. Gazdele au dominat prima repriza a meciului si au punctat de trei ori in poarta lui Ionel. Antrenorul Sorin Haraga a facut prima schimbare in finalul primei reprize, Radu intrind in locul lui Dobrescu. De altfel, Ionut Radu a fost cel care a marcat golul de onoare al vrincenilor. FC Panciu a jucat cu: Ionel - Stanciu, Hrimiuc, Bozean, Mihai - Cioran, Bira, Dutu, Balaban - Galateanu, Dobrescu (Radu). Cele doua echipe vrincene au acumulat cite trei puncte dupa primele patru etape ale campionatului. Etapa viitoare, CSM Focsani va juca pe teren propriu cu CSM Pascani, in timp ce FC Panciu va primi replica celor de la Ceahlaul II Piatra neamt, tot acasa. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele etapei:

Rapid Suceava "" CSM Focsani 3 "" 0

CSM Pascani "" Luceafarul BT 1 "" 0

FCM Bacau "" SC Bacau 0 "" 0

Otelul II Galati "" Poli Galati 2 "" 1

Aerostar Bacau "" FC Panciu 3 "" 1

Ceahlaul II "" FCM Onesti 2 "" 0

Cetatea Tg. Neamt "" a stat

Petrotub Roman "" a stat


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.