Sport

SMS Sportiv

Ciprian Fânaru
17 sep 2010 482 vizualizări
Panceanul Vasile Pavel, pe primul loc la turneul de la Onesti

Turneul de tenis pentru veterani Gentlemen"â„¢s Tennis Cup, de la Onesti, a consemnat un succes vrincean. Vasile Pavel din Panciu, un obisnuit al podiumurilor de premiere la astfel de competitii, s-a clasat pe primul loc la categoria de virsta ^55 de ani. Tenismenul din Vrancea l-a invins in finala pe Mihai Albu din Bucuresti in doua seturi, 6 "" 3, 6 "" 3. Pavel este primul la categoria sa de virsta in clasamentul intocmit de Federatia Romana de Tenis. Desi majoritatea vrincenilor care au luat startul la acest turneu au fost eliminati in fazele incipiente, o clasare meritorie a fost reusita de Carmina Paunescu, focsaneanca incheind pe locul al doilea intrecerea feminina rezervata categoriei ^30 de ani. (C. FANARU)


Petrica Butuc, directorul sportiv al selectionatei U 16


Selectionata de fotbal sub 16 ani a judetului Vrancea a remizat in ultimul meci de verificare, disputat la Lacu Sarat, cu selectionata similara a judetului Braila. Partida s-a incheiat cu scorul de 1 "" 1, la pauza 1 "" 0 in favoarea gazdelor. Pentru vrinceni a inscris capitanul Stratulat. Formatia U16 se pregateste pentru campionatul national infiintat de Federatia Romana de Fotbal. In acest sens a fost stabilita si echipa tehnica care se va ocupa de selectionata. Antrenor principal este Mihai Oprisan, iar secund a fost desemnat fotbalistul Vali Toader. Director sportiv a fost numit jurnalistul Petrica Butuc, iar masor Titi Rusu. Debutul tinerilor fotbalisti vrinceni se va produce duminica, 19 septembrie, la Focsani, cind pe "Milcovul" va veni selectionata similara a judetului Ilfov. Partida va incepe de la ora 10.00 si va fi arbitrata de o brigada vrinceana formata din Ionut Ungureanu, Marius Stoica si Cristian Voicu. Observator va fi Cristi Rusu. (C. FANARU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.