Sport

Set amical Panciu - Tecuci

Ciprian Fânaru
16 sep 2010 579 vizualizări
FC Tecuci - FC Panciu, 1 - 6 (1 - 0), intr-o partida amicala jucata marti

Formatia de liga a treia FC Panciu a cistigat meciul amical disputat marti seara la Tecuci, in compania echipei locale FC Tecuci, care activeaza in campionatul judetean din Galati. Prima repriza a fost buna pentru tecuceni, drept dovada si scorul inregistrat dupa 45 de minute, 1 "" 0, prin golul marcat in minutul 42 de mijlocasul Timofte. Pancenii si-au adus apoi aminte ca evolueaza intr-un esalon superior si dupa revenirea de la cabine au pornit o ofensiva care a maturat orice rezistenta a gazdelor. Mustruluiala adresata propriilor jucatori dar mai ales schimbarile in echipa efectuate de antrenorul Sorin Haraga au schimbat complet fata jocului si au adus cinci reusite ale vrincenilor, venite in minutele 60, 65, 70, 75 si 85. La meci a asistat si presedintele gruparii pancene, Florin Stoica. Pentru FC Panciu au jucat: Lazar "" Marcos, Hrimiuc, R. Stan, Cl. Mihai "" Cojocaru Cioran, Bira, Balaban"" Liutec, Dobrescu. Au mai evoluat Bozean, Galateanu, Stanciu, Ungureanu, Dutu. Vrincenii au programat acest test pentru a vedea la lucru achizitiile din aceasta vara care au prins mai putine minute pe gazon in debutul de campionat si pentru a le integra in sistemul gindit de staff-ul tehnic al echipei. Miine, alb "" rosii vor juca in campionat, pe terenul celor de la Aerostar Bacau. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.