Sport

Incepe spectacolul Ligii

Ziarul de Vrancea
14 sep 2010 533 vizualizări
TVR 1 transmite astazi, de la ora 21:45, partida dintre Manchester United si Glasgow Rangers din cadrul primei etape a grupelor Ligii Campionilor

Astazi si miine, 32 de echipe din 18 tari afiliate la UEFA pornesc lupta in grupele celei mai selecte competitii europene intercluburi, Liga Campionilor. Anglia are cele mai multe reprezentante, in numar de patru, dar cvartetul clasic al Premier League a fost stricat in aceasta editie de Tottenham, care debuteaza in Liga Campionilor, luind locul "cormoranilor" de la Liverpool, alaturi de Chelsea, Arsenal si Manchester United. "Serie A", "Primera Division", "Bundesliga" si "Ligue Une" sint reprezentate de trei echipe, iar Portugalia, Rusia si Olanda cite doua. Se observa absenta unor cluburi, abonate la faza grupelor in ultimii ani, precum Liverpool, Juventus sau FC Porto. Printre tarile care au reprezentare in Liga Campionilor se numara (inca) si Romania, prin campioana CFR Cluj, prezenta pentru a doua oara in grupele competitiei. Insa feroviarii de pe Gruia vor debuta de-abia miine in competitie, cu FC Basel.

Deocamdata, astazi au loc primele jocuri din grupele A, B, C si D, jocuri interesante fara indoiala, din moment ce ne aflam la inceput de drum. Prima zi a Ligii Campionilor nu promite, totusi, mari derbiuri, cel mai important parind, la o prima ocheada, meciul din grupa A dintre Werder si Tottenham. Seria transmisiilor TVR incepe insa cu partida de pe "Old Trafford" dintre Manchester United si Glasgow Rangers, un derby autentic interbritanic, favorita fiind, fara indoiala echipa lui Rooney si Berbatov, chiar daca echipa din Manchester a suferit un soc in campionat, chiar in "Teatrul Viselor", fiind egalata de la 3-1 in ultimele minute de Everton. Cei care pot receptiona canalul Dolce Sport, pot comuta pe "Nou Camp", unde Barcelona este decisa sa se reabiliteze dupa rusinea cu Hercules Alicante (0-2 pe teren propriu) in fata grecilor de la Panathinaikos, pregatiti de Nikos Nioplias.

Miine, in afara meciurilor din grupa E, de care ne vom ocupa in mod special, capetele de afis sint jocurile Real Madrid - Ajax si Milan - Auxerre, dar nu putem trece cu vederea debutul echipei lui Mircea Lucescu si Razvan Rat, Sahtar Donetk, in fata "partizanilor" din capitala Serbiei. Si pentru ca am amintit de ai nostri din Ucraina, trebuie sa pomenim si ceilalti trei romani inscrisi pe listele Ligii Campionilor: Cristi Chivu (Inter Milano), Ciprian Deac (Schalke 04) si Bogdan Lobont (AS Roma). Le uram succes tuturor, dar mai ales celor de la CFR Cluj!

Partidele de astazi (ora 21:45)

Grupa A: Twente Enschede - Inter Milano, Werder Bremen - Tottenham Hotspur.

Grupa B: Olympique Lyon - Schalke 04, Benfica Lisabona - Hapoel Tel-Aviv.

Grupa C: Manchester United - Glasgow Rangers (TVR 1), Bursaspor - FC Valencia.

Grupa D: FC Barcelona - Panathinaikos Atena (Dolce Sport), FC Copenhaga - Rubin Kazan

Partidele de miine (ora 21:45)

Grupa E: Bayern München - AS Roma (DolceSport), CFR Cluj - FC Basel (TVR 1).

Grupa F: Olympique Marseille - Spartak Moscova, MKS Zilina - Chelsea.

Grupa G: Real Madrid - Ajax Amsterdam, AC Milan - AJ Auxerre.

Grupa H: Arsenal - Sporting Lisabona, Sahtar Donetk - Partizan Belgrad.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.