Sport

Patru rugbisti focsaneni, in cantonament cu nationala U19

Ciprian Fânaru
14 sep 2010 456 vizualizări
Componentii lotului national Under 19 au inceput de ieri un nou stagiu de pregatire pentru Campionatul European de la Bruxelles, din octombrie

"Stejareii" vor fi cantonati la Snagov intre 13 si 26 septembrie. In afara de programul de antrenamente specific pentru aceasta perioada, Romania U19 va disputa trei meciuri de pregatire, doua cu CTMRTF Metrorex Bucuresti, juniori I si seniori. Directorul tehnic Hari Dumitras si antrenorul Razvan Popovici au ales 30 de jucatori pentru acest stagiu. Printre acestia, si un contingent important de rugbisti de la LPS Focsani. Este vorba de jucatorul de linia a doua Marian Gorcioaia, centrul Vasilica Pascu, toti componenti ai echipei de juniori U19 LPS Focsani. Din lotul national chemat in cantonamentul de la Snagov fac parte si doi rugbisti care au plecat in aceasta vara de la Focsani, dupa ce au terminat junioratul. Acestia sint talonerul Remus Catea, acum la Universitatea Cluj si linia a treia Andrei Gaita, in prezent legitimat la CSM Stiinta Petrosani. Selectionata se pregateste pentru Campionatul European rezervat categoriei de virsta sub 19 ani, care va avea loc in luna octombrie in Belgia. Prima partida va fi cel contra Poloniei, pe 24 octombrie. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.