Sport

Karateka vrinceni au obtinut biletele pentru Mondiale

Ciprian Fânaru
14 sep 2010 650 vizualizări
Sportivii de la CSM Focsani si-au demonstrat valoarea la Cupa Romaniei, fiind astfel selectati in lotul national u costul mare al deplasarii ar putea lasa insa acasa o parte dintre karatistii calificati Sala Sporturilor din orasul Voluntari a gazduit la finalul saptaminii trecute Cupa Romaniei de karate

SKUDN pentru tineret si seniori, dar si openul Federatiei Romane de Arte Martiale (FRAM), destinat cadetilor, juniorilor si copiilor. Sportivii focsaneni au reusit si de aceasta data sa urce in mai multe rinduri pe podiumul de premiere. La aceasta intrecere s-a dorit practic verificarea tuturor sportivilor din lotul national si lotul national largit care vor reprezenta Romania la Campionatul Mondial, respectiv Cupa Mondiala de karate SKUDN, editia Franta 2010. Sectia de arte martiale a CSM Focsani 2007 a luat parte la aceasta selectie cu un lot compus din 10 sportivi, si cum selectia s-a desfasurat sub forma unui concurs, toti karateka focsaneni au izbutit sa obtina medalii atit in proba de kata cit si in proba de kumite. "Din pacate, la Campionatul Mondial vom participa doar la probele individuale, nu si in proba pe echipe. Avem sportivi de lot national: Andreea Arginteanu, Bogdan Alpreotesei, Dragos Pantazica, Madalin Enache, George Dochioiu, dar si sperante care au prins lotul largit: George Panciu, Mihai Ciobanu, Fanica Aparece, Nicoleta Petrea. Dar pentru ca deplasarea la Campionatul Mondial sau Cupa Mondiala costa destul de mult, aproximativ 350 euro de persoana, sportivii fiind obligati practic sa-si acopere din buzunar aproape integral cheltuiala, nu vom putea participa cu toti cei calificati, doar jumatate dintre sportivi vor avea sansa sa lupte la mondiale", spune sensei Daniel Fusaru, 4 dan karate shotokan, cel care se ocupa de pregatirea karatistilor de la CSM Focsani. De mentionat ca la aceasta editie s-au aliniat la start peste 300 de sportivi din 25 de orase, care au concurat la probele kata individual, kumite individual si kata echipe. Evenimentul a fost supervizat de Aurel Patru, 7 dan, presedintele departamentului SKUDN, iar arbitrajul de Marian Patru, 6 dan. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.