Sport

Cosmin Isofache, la un pas de medalie la Europenele de taekwondo

Ciprian Fânaru
13 sep 2010 691 vizualizări
Orasul ucrainean Harkov a gazduit la finalul saptaminii trecute Campionatul European de taekwondo rezervat sportivilor cu virste intre 18 si 21 de ani.

Focsaneanul Cosmin Isofache a fost la un pas sa cistige o medalie la aceasta intrecere continentala, fiind "ajutat" sa piarda meciul decisiv si de arbitraj. Luptatorul legitimat la clubul Dragon Focsani a fost invins la categoria -58 de kilograme de un adversar din Bulgaria. Invingator la aceasta categorie a fost un luptator din Armenia. "A fost o competitie foarte puternica. Dupa atitia ani in aceasta disciplina am ramas impresionat de nivelul la care a ajuns taekwondo-ul. E foarte greu de crezut ca se poate ajunge la un astfel de nivel. Tari ca Turcia, Italia, Spania se credeau deja pe podium, dar totul s-a schimbat, tarile estice vin tare din urma. Cosmin a fost la un meci de medalie, dar a fost invins de un sportiv din Bulgaria. Am mai avut sansa de a urca pe podium cu o sportiva din Romania, Liliana Mircica (-46 kg), dar deplasarea nu a fost incununata cu nici o medalie", spune antrenorul Cristi Malureanu. Tehnicianul de la Dragon e de parere ca sportivii se vor intoarce si mai motivati in sala de antrenament. "Mai avem de lucru, incercam sa ne facem treaba, sa schimbam ce e de schimbat pentru a ne bate de la egal la egal cu tarile puternice. Scandalos a fost ce s-a intimplat cu arbitrajul. Cind esti mic, lumea nu te ia in seama. Sportivii din delegatia Romaniei nu au beneficiat la vreun meci al lor de video replay, care ar fi putut schimba deciziile arbitrilor. A fost incredibil, acestia punctau si simple atingeri", explica antrenorul Malureanu felul in care au fost avantajati sportivii din alte tari. Cosmin Isofache si colegii sai se intorc in sala pentru a pregati participarea la urmatoarele doua competitii majore din acest an, Sofia Open si Dracula Open, ultima urmind sa fie gazduita de Focsani. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 9 ore, 51 minute, 53 secunde
mai,prietene!!!! pai,tu,vrei sa faci treaba cu sportivul asta???? pleaca direct de pe holurile Politiei Municipale in Ucraina si tu vrei sa-ti ajunga campion??? daca il duceai la europenele de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.