Sport

Vali Busuioc se scoleste la Academia de Rugby

Ciprian Fânaru
10 sep 2010 742 vizualizări
Luni, 13 septembrie, va debuta a saptea promotie a Academiei Romane de Rugby (ARR). Cursurile se vor tine in perioada septembrie 2010 - martie 2011 si sint structurate in sapte module, din care unul de examinare

La acestea va participa si Valentin Busuioc, antrenor al formatiei de rugby sub 18 de la Liceul cu Program Sportiv Focsani. Printre profesori se numara Robert Antonin "" manager general, Daniel Mitrea "" antrenor federal, Steve McDowall, George Bargaunas, Dan Badea, Nicolae Ungureanu - educatori IRB, dr. Alin Popescu si psihologul Alina Anghel. La cursuri vor lua parte si componentii lotului de U17 care au facut deplasarea in Polonia, la stagiul de la Zakopane dar si talonerul Stelei, internationalul Bogdan Zebega. Costul cursurilor este suportat de Federatia Romana de Rugby. Absolventii Academiei vor primi o diploma de antrenor recunoscuta de FRR. Promotia va purta numele lui Gheorghe Gheorghe, cursant al Academiei, care a decedat anul acesta in urma unui accident vasculo-cerebral. (Ciprian FANARU)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.