Sport

SMS sportiv

Ziarul de Vrancea
9 sep 2010 577 vizualizări
Selectionata U 16 pleaca la drum

Selectionata de fotbal a judetului Vrancea, U 16, se pregateste pentru campionatul national care va debuta peste doua saptamini

Formatia pregatita de Mihai Oprisan a sustinut la finalul saptaminii trecute un prim meci de pregatire, la Focsani,in compania selectionatei din Galati. Oaspetii s-au impus cu 5 - 1, beneficiind de aportul jucatorilor selectionati de la opt formatii. Campionatul national al selectionatelor U 16 este organizat la initiativa Federatiei Romane de Fotbal. Fiecare judet trebuie sa formeze un comitet local de sprijin. In acest sens, azi, la sediul Directiei pentru Tineret si Sport va avea loc o sedinta de constituire a Comitetului local care va cuprinde reprezentanti de la Consiliul Judetean, Primarie, Inspectoratul Scolar, Directia pentru Sport si Directia de Sanatate Publica. Proiectul initiat de catre Federatia Romana de Fotbal se doreste a fi cel mai puternic pus in practica in ultimii ani la nivel juvenil si are ca scop cresterea fotbalistilor la aceasta categorie de virsta. (Dan CHIRIAC)


Rugbistii, din nou in cantonament


Componentii echipei de rugby sub 19 ani a Liceului cu Program Sportiv Focsani au revenit la pregatiri in vederea viitoarei editii a campionatului. Dupa stagiul de la Navodari axat pe componenta fizica, sportivii au plecat ieri dimineata la Gheorghieni, acolo unde vor vor efectua inca un cantonament care vizeaza acumularile fizice. Elevii lui Ion Viorel si Romeo Paun stau la munte o saptamina, urmind ca la la revenirea la Focsani sa puna la punct si amanuntele tehnico-tactice. Mazare, Pascu si Gorcioaia vor fi pentru a doua oara intr-un stagiu montan, dupa cel efectuat alaturi de lotul largit al selectionatei U19 a Romaniei. LPS Focsani va debuta in campionat pe 19 septembrie, la Birlad. (C. F.)


Amicalul cu United Galati a picat


Echipa de futsal CSM Focsani nu va mai juca nici un meci amical pina la startul in viitoarea editie de campionat. Vrincenii trebuiau sa joace ieri un meci de pregatire la Galati, contra formatiei locale United. Testul a picat deoarece echipa focsaneana a fost "lovita" de un val de accidentari, nu mai putin de patru componenti ai lotului acuzind probleme medicale. Din pacate, Florin Sararu, cel care a reusit o tripla in amicalul CSM Focsani "" United Galati 3 "" 2, nu a putut ajuta echipa la partida din Supercupa Romaniei, contra City"â„¢us Tg. Mures. Elevii lui Petrache Gurguiatu vor debuta in campionat duminica, 12 septembrie, cind se vor intoarce pe terenul campioanei Romaniei pentru jocul din prima etapa. (C. F.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.