Sport

Handbalul, sportul nimanui la Focsani

Ciprian Fânaru
9 sep 2010 511 vizualizări
Formatia va debuta in noua editie de campionat pe 18 septembrie

Cu doua zile inaintea startului campionatului Diviziei A, echipa de seniori CSM Focsani se bazeaza in continuare pe pasiunea pentru aceasta disciplina. Jucatorii nu au inca semnate contracte cu clubul, dar vin la antrenamentele care se desfasoara in Sala Polivalenta in speranta ca cineva isi va aminti si de ei si situatia se va remedia. Salariile restante nu mai sint nici ele o noutate, incertitudinea fiind cuvintul de ordine la echipa. Singurul noroc, daca il putem numi astfel, este ca formatia focsaneana va debuta in noua editie de campionat abia pe 18 septembrie, programul primei runde prevazind ca CSM Focsani sta. Timp pentru asezarea lucrurilor pe fagasul normalitatii ar mai fi, vointa si implicarea sint din pacate "in pom". Rusu, Popa, Stan, Neata, Vasilache, Costache, Gheorghe, Maftei sint jucatorii care se antreneaza in tricoul Focsaniului, acestora adaugindu-li-se reintorsii Barbu si Stancu. Portarul Ciubotaru se reface dupa o mai veche accidentare, poarta fiind momentan punctul vulnerabil, din punct de vedere numeric cel putin. Conditiile de antrenament sint cele cunoscute, echipa nu si-a masurat fortele in vreun amical vara aceasta, astfel ca eventualele evolutii reusite din noul campionat al ligii secunde ar fi exclusiv rodul profesionalismului si daruirii jucatorilor si antrenorilor. Elevii lui Lucian Tucan ar trebui sa debuteze in Divizia A pe 18 septembrie, acasa, cu Universitatea Galati. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.